2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
مرسي سوجان ممنونم از محبت ي كه كردي و ج دادي شما خودت تو مركز تبريز ب كجا رسوندي؟

من فعلا کاریوتایپ دادم که نرمال بود

دکترم گفته هیسترو کنم که نرفتم دنبالش هنوز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئن باش ۲ تا هستن وگرنه روز ۹ بتا ۲۰۰ نمیشد. ایشالله یه دختر یه پسر باشن جنستم جور شه

اخه ارامش جنين سه روزه بوده روز ده بتاش صد بود من جنين ٥ روزه روز ٩ ٢٠٠ فكر كنم يكيه هر چي هست ،از طرفي دو نقطه متفاوت سمت چپ و راستم تير ميكشه باز معلوم نيست توكل به خدا

منم سابقه دو بار سقط دارم اما سرم پیشنهاد نمی دن مشکل ایمنی داری؟

منم دو بار دارم سابقه سقط من همه جور ازمايش دادم فقط سي دي ماركر ارو ندادم دكتر ايمني رفتم گفت واقعا از رو ازمايشم نميشه گفت كه سرم لازم هست يا نه ما از رو تجربه ميديم بيشتر اين دكتري ام كه رفتم ديگه گفت سرم اي وي اي جي ميدم اما بر اساس وزن نداد همش دوتا داد حالا ببينم خدا چي ميخاد 

منم سابقه دو بار سقط دارم اما سرم پیشنهاد نمی دن مشکل ایمنی داری؟

من همه چيزم خيلي اوكي بود حتي همه انعقاديا ،مثلا انتي تيپوم زير ده بود اما دوستم كه ٩٠٠ بود حامله شد دوقلو زاييد با اين كه ميگن سقط مياره به نظرم گاهي ما اصا نميتونيم بفهميم داستان چي بوده و هست 

من همه چيزم خيلي اوكي بود حتي همه انعقاديا ،مثلا انتي تيپوم زير ده بود اما دوستم كه ٩٠٠ بود حامله شد ...

عزیز دلممممم💜

مبارکت باشه خانومی🥰🥰🥰🥰🥰

الهی که به سلامتی‌به‌دنیا‌‌ بیاریشون❣️❣️❣️

فروتن اره عزیزم ازمایشام مشکل نداشت محض احتیاط دیگه ای وی ای جی داد

منم ایمنی بدنم خوبه ولی احتمالا سرم بده دکتر کی سرم زدین شما قبل انتقال

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
من فعلا کاریوتایپ دادم که نرمال بود دکترم گفته هیسترو کنم که نرفتم دنبالش هنوز

تبريز كي هيسترو ميكنه؟ تهران هم ب من گفتن هيسترو، هم تو رويان هم طاهري پور هم پورمطرود

...
نه عزیزم اصلاً مانعی ایجاد نمیکنه، بله من دو بار انتقال دادم منفی شد، دیگه جنین نداشتم 

خدا حافظ خودت و هديه هاش باشه، درسته من از اون لياقتت ندارم ولي ب لياقت نيس كه به رحمت خداست دعا كن به منم رحم كنه دارم ميميرم ديگه خيلي عذاب كشيدم بهم گفتن اهدايي😭😭

...
سلام زینب جون امپولhcgچند روزتوبدن میمونه؟ من یه استباهی کردم بی بی چک زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد ...

اگه۱هفته گذشته مال امپول نیست عزیزم مبارکه🌷🌷🌷🌷دیگه نزار تا ازمایشت با نینیمون حال کن😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
والا من و همسرم یه زمانی خیلی دوغ و ترشی و ماست و زیتون‌پرورده و....اینا میخوردیم.با وارد شدن به سیک ...

آهان از اون جهت

گلم اصلا صبح ها روزی 7 تا زیتون و شب ها 7 تا انجیر برای باروری، به آقا و خانم سفارش میشه بخورن حتما 

توصیه طب سنتی به خود ما بود

یادم نیست برات فرستادم یا نه