2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
زینب جان من روز پنجم انتقالم هست زیر شکمم خیلی درد هست و معذرت میخوام ترشح هم دارم  نمیدونم برا ...

عزیزم درد زیر شکم بنظر من که خیلی خوب ...انشاءالله مامان شدی حسم میگه ...بازم برات آیت الکرسی خوندم عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ANA تست غیر اختصاصی هست و مثبت بودنش هم ارزش چندانی نداره ...مال شما منفیه تست دومتو مربوط به لوپوس ...

مرسي سوجان ممنونم از محبت ي كه كردي و ج دادي

شما خودت تو مركز تبريز ب كجا رسوندي؟

...
عزيزم من ایندفعه اصلاً به تخمک کشی نرسید، چون خودم طبیعی به لطف خداوند و دعای خیر اطرافیانم باردار ش ...

پس انتقال با اهدايي مامع بارداري خود شخص در اينده نميشه درسته؟ شما دوبار با اهدايي انتقال دادين؟

...
عزیزم اصلا نه اون ویلچر نیاز بوده، نه پله رفتن بده  خودم کل اون دو هفته کاملا فعال فعال بودم، ...

اره واقعا استراحت مطلق اتفاقا نمیگیره به منم ثابت شد باید رحم خونش زیاد در جریان باشه بگیره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم درد زیر شکم بنظر من که خیلی خوب ...انشاءالله مامان شدی حسم میگه ...بازم برات آیت الکرسی خوندم ...

قربونت برم دلم رد شاد کردی 

البته نمیدونم چرا احساس میکنم نبض هم زیر شکمم میزنه 

دوستان گل یکی از مامان های اینجا خیلی براش دعا کنین، نمیتونم اسمش رو بگم فقط حسابی التماس دعا داره، ...

انشاءالله خیلی زود مشکلشون برطرف شه ..براشون آیت الکرسی خوندم ...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
پس انتقال با اهدايي مامع بارداري خود شخص در اينده نميشه درسته؟ شما دوبار با اهدايي انتقال دادين؟

نه عزیزم اصلاً مانعی ایجاد نمیکنه، بله من دو بار انتقال دادم منفی شد، دیگه جنین نداشتم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏