2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا بودن من دیروزبی بی چک زدن یه هاله ی محوافتاد ولی من hcg زدم  اون هاله واسه اون بود

والا من قبلا که هاچ سی جی زدم دو تا باهم زدم گفتم بیبی بزنم مثبت شه ذوق کنم اصلا مثلت نشد دو روز بعد بیبی 

خوبه دیگه عزیزم یعنی عالیه خداروشکر مادرشوهرم همیشه بهم میگه از هرچی بترسی بهش میرسی، واقعا من از ه ...

اره همه این بلا هام خیلی بیشترش سر من اومده ولی به هیشکدوم فکر نکردم از سریع اومدن سراغم😔دیگه وقتی تجربه های تلخ زیاد داشته باشی ناخود اگاه نمیشه مثبت فکر کنی 

والا من قبلا که هاچ سی جی زدم دو تا باهم زدم گفتم بیبی بزنم مثبت شه ذوق کنم اصلا مثلت نشد دو روز بعد ...

واقعا یعنی دوروزبعد hcg بی بی مثبت نشد؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
تبررریک میگم مامان سمانه شیطون! ان شاالله این سری واست میمونه و به دنیا میاد(میان) به سلامتی

ممنونم عزیزم خدا کنه حاضرم دنیا بیان هر چند تان اصا ۶ تا باشن ،شوهرمم اینقدر عر زدم الان باور کن به ۸ تام راضیه😂😂😂😂😂