2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سلام آزی جون. ..شما خوبی؟ من اینجا بعنوان یک مهمان هستم شایدم غریبه😉 نشد که بشه اعضای بدن خودم مخ ...

مریم جون به خدا که من و تو یه بچه دیگه میاریم حالا ببین کی بهت گفتم!با تخمک و اسپرم با کیفیت یا بی کیفیت نمیدونم اما یه بچه سالم و باهوش و خوشگل😍😍😍دکتر منم برام ازمایش هورمونی و ذخیره تخمک و .....نوشت اما من تو دلم گفتم من حامله میشم اینا همش کشکه😂😂😂من  همون ماهی حامله شدم که گفتن همه چیز بده و انتقال کنسله. اون موقع فهمیدم اینا همش فرعیات ماجراست و اون بالایی باید همه چیز رو بچرخونه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزيزم خدا رو شكر ما خوبيم ، نه خانمي زين رو خبر دار شدم فكر كنم اسمش نيوا يك چنين چيزي بود .

مامان سبحان جونم چه خبر؟نی نی مون چطوره عزیزم؟هزارتا بوس براش😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

قوربونت عزیز دلم دیروز دادم رفت ۶۵۰

خداروشکر پس رسما مبارک باشه مامان شدنت عزیزم انشاءالله هشت ماه دیگ سالم بگیری بغلت شیرش بدی...برای ما منتظرا هم از ته دلت دعا کن چون مامان شدی زودی دعات میگیره قربونت...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام خواهرای نازمم..... چه اونا که یه فرشته تو شکمشونه و دارن قلمبه میشن😍😍چه اونایی که انشاله بزو ...

مریم جون انشاءالله خودت بازم طبیعی مامان میشی عزیزم ...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
زینب جان فکر نمیکنم انتقال بلاست کمکی به افزایش درصد مثبت شدن بکنه در واقع اون جنینی که تونسته بلاست ...

ببین تارا جان یه واقعیت بی رحم وجود داره تو میکرو 

در واقع حتی اگر سرم ivig بدن، پرد باشه، جنین بلاست pgd شده باشه، انوکسا باشه، prp باشه و... باز هم متاسفانه هیچ تضمینی نیست 

تمام اینها تلاش در جهت مثبت شدن هست و اصل کار دست خداست

بلاست کردن مرحله غربال حساب میشه نه درمانی، تمام مواردی که لازم میشه بلاست کنن رو نمیدونم ولی میدونم تو سنین بالا با بلاست کردن ممکنه تمام جنین ها تلف بشن و شانس بارداری سالم از جنینی که میتونست تو رحم رشد کنه گرفته میشه

عزیزم خودمون اینجا به چشم خودمون دیدیدم دوستی که جنینش تو مرحله کامپکشن داشت در جا میزد ولی سریع انتقال دادن براش و الان بارداره خدا رو شکر 

حتی دو نفر آدم کاملا سالم ممکنه تو ivf دفعه اول یا دوم بچه دار نشن، توجه کم دو نفر آدمی که طبیعی راحت باروری دارن... دیگه چه برسه به زوج نابارور، برای همینه اول برای یک سری کیس ها iui رو پیشنهاد میدن

بببین گلم تو علم پزشکی هیچ وقت  دو دوتا، چهارتا نیست 

اگر بود این همه دانشمند تلاش کردن خودشون یک سلول زنده تو آزمایشگاه تولید کنن، تمام میتوکندری و هسته و سیتوپلاسم و... اجزای سلول رو میسازن، ولی اون سلول حیات نداره... این یعنی عاجز بودن بشر از خیلی چیزا در عین پیشرفت زیاد... 

نه فقط ایران تمام دنیا شکست های مکرر ivf هست و خیلیا ازش رنج میبرن، ولی چاره فقط تو تکرار هست و تکرار 😔😔😔😔😔

عزیزم من شرمنده ام اینا رو مینویسم ولی روش های کمک باروری این واقعیت زشت و بد ترکیب رو دارن، اما ماها با علم به این توکل به خدا میکنیم و شروع میکنیم، همون طوری که خیلیا دفعات اول نتیجه می بینن یا دوم یا سوم یا... روحیه میگیریم و میریم جلو... از موفقیت هم خوشحال میشیم از شکست هم غصه میخوریم، فقط امیدمون رو نباید از دست بدیم چرا که تهش موفقیته

چرا که روی زیبای این درمان ها دست های کوچولو و لبخند بی دندون یه فرشته میشه که حاضریم براش همه کار بکنیم و اون قدر ارزش داره که وجه های زشت رو گاهی یادمون میره...

ممنونم زینب جون ،خودمم همین حسو دارم ،به نظرت قرص ففول بگیرم بخورم خوبه؟ اینکه درد سینه هام هنو ...

حق داری عزیزم، کاملا حق داری حتی میتونی بعدا که فضا مناسب شد بیشتر در موردش با هم گفتگو کنین ولی خدا رو شکر که قدرت خودتو خیلی عالی نشون دادی... 

واسه سینه دردت هم نمیدونم چی بگم...😔😔😔😔

آره حتما هم قرص آهن هم ماهیچه و... بخور با ویتامین سی و آزمایش CBC هر ماه بده تا نرمال بشه 

ببین تارا جان یه واقعیت بی رحم وجود داره تو میکرو  در واقع حتی اگر سرم ivig بدن، پرد باشه، جنی ...

عزیزم چندروز بعد قرص پروژسترون پریود میاد؟

دل تودلم نیست برم تاشروع کنم....فقط میترسم یوقت کیستی چیزی داشته باشم توسونو اگه باشه عقب میندازن؟احتمالا باید یه ماهی ال دی بخورم درسته؟

خداکنه همه چی خوب پیش بره

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
من تو ی هفته فقط بیست و یکی سینال اف از این کوچیکا زدم سه روز اخرم ستروتاید داد.من هرسری رفتم سونو گ ...

دقیقا منم مث شما بودم. داروهام همینا بود..گفتن عالیه...حتی روز ۱۱ پری پانکچر شدم..ولی با ذخیره نزدیک ۳ فقط ۳ تا تخمک داشتم ک‌ اونم دوتاش جنین شد

تا خدا هست زندگی هست...