2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام خواهرای نازمم..... چه اونا که یه فرشته تو شکمشونه و دارن قلمبه میشن😍😍چه اونایی که انشاله بزو ...

مریم جون امیدوارم خدا حال دلت رو با هرچی که خودش صلاح میدونه خوب کنه.پسر گلت هم 120 ساله بشه و به زودی بیای خبر یه معجزه شیرین بهمون بدی و بگی که طبیعی باردار شدی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روزی 75 واحد گونال اف داشتم وروزای آخر سیتروتاید از روز اول پریود تا 11برای پانکچر  شما چطو ...

من تو ی هفته فقط بیست و یکی سینال اف از این کوچیکا زدم سه روز اخرم ستروتاید داد.من هرسری رفتم سونو گفت عالیه خیلی خوبه منم فکر کردم خب الان ی بیستایی تخمک دارم ولی موقع تخمک کشی فقط چهارتا تخمک داشتم با اینکه ذخیره ام ۳.۵

با کریمان کارها دشوار نیست  
آره گلم مشکلی نداره منم ژل رویال طبیعی هم به خودم هم همسرم میدادم تو سیکل پانکچر 

زینب جون من الان دارم اوابوست و co q10 red و اسید فولیک 5 و قرص b6 میخورم و دارم وارد سیکل پانکچر میشم ، میتونم ژل رویال هم بخورم یا دیگه لازم نیست؟

عزیزم علائم هایپرچیه؟خیلی دردداره؟

عزیزم افراد با ذخیره بالا اگر تعداد زیادی تخمک داشته باشن روز پانکچر در معرض هایپری هستن ولی عوارض هایپری سراغ بعضیا فقط میاد 

عوارضش هم تیره شدن و کم شدن ناگهانی حجم ادرار هست، افزایش وزن ناگهانی، افزایش سایز دور شکم تهوع و استفراغ شدید و... هر کس یکی از این علائم رو داشت باید سریع و بدون فوت وقت بره بیمارستان 

اما اغلب با رعایت رژیم پر پروتیین از روز شروع آمپول های تحریک تخمدان ميشه تا حد زیادی جلوی اون عوارض رو گرفت و تعداد کمی کارشون به بیمارستان میرسه

سلام عزیزم روز چندمی؟  گاهی میشه عزیزم و هزینه بیشتر میشه ولی نمیدونم دو برابر میشه یانه

زينب جان ببين اين طبيعيه كه تو تقسيم بندي گلبول سفيد بيشترش نوتروفيل باشه؟؟

...
سلام زینب جون امپولhcgچند روزتوبدن میمونه؟ من یه استباهی کردم بی بی چک زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد ...

عزیزم انشاءالله که به خاطر بارداری هاله افتاده ...برات آیت الکرسی میخونم که آزمایشت هم مثبت بشه انشاءالله..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم افراد با ذخیره بالا اگر تعداد زیادی تخمک داشته باشن روز پانکچر در معرض هایپری هستن ولی عوارض ه ...

سلام زینب جون خوبی عزیزم؟ببخشید میتونی شماره تلفن جایی رو که رفتی اکو قلب جنین رو بهم بدی؟لطف میکنی عزیزم