2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس مهم داروهاست که آدم علاف نشه واسه دارو ولی نمی دونم زینبی جون هنوز دودلم که دکترمو عوض کنم چون ...

عزیزم اگر  ازش مطمئن هستی شک نکن، اگر آمار مثبتش بالاست دیگه احتیاجی نیست عوض کنی

چون گاهی واقعا دلیلی برای تعداد کم جنین پیدا نمیشه 

عزیزم قبلا دو بار فریز شدم تپ این چهارسال هررر امپول و دارویی ک فکرشو کنید من استفاده کردم حالا چندر ...

عزیزم در مورد این مدل عفونت من اطلاعی ندارم فقط شنیدم که حتما باید خوب بشی کامل بعد انتقال بدن

بله امکانش هست جنین تشکیل بدن، بعد فریز کنن و خوب که شدی انتقال بدن

اما در مورد لاپاراسکوپی که قبلا شدی خیلی کیس شما رو پیچیده میکنه حتما چند تا دکتر حاذق باید شما رو ویزیت کنن و هر تصمیمی گرفته شد طبق اون جلو بری

آندومتریوز هم باید الان بررسی بشی گلم چون قبلا لاپاراسکوپی کردی

زینب جون دکتر میگفت مشکل کوروموزومی بوده ولی خودم فکر میکنم اگر اینطور بود چرا مثه اون یکی زودتر سقط ...

عزیزم 😢😢😢😢 این جور خواب ها و خود سرزنش کردن ها تا یه مدت باهات هست و طبیعی هم هست 

به خودت زمان، هر وقت دلت خواست راحت گریه کن

حتما حتی شده به خرید یا تفریح کوچیک مخصوص خودت انجام بده، یا با دوستای قدیمیت قرار بذار، کلا یه کاری که خیلی بهت حال بده واسه خودت انجام بده، نمیدونم با چه چیز کوچیکی خوب میشی ولی انجام بده، یا واسه خودت برقص یا استخر برو... 

خلاصه به خودت کمک کن خواهر، اگر خودت به خودت اهمیت بدی و قصد کنی خودتو خوشحال کنی قطعا کل دنیا نه فقط همسرت، خودبخود میرن به سمت رسیدگی بهت 

ولی منتظر نمون کسی بیاد از بیرون خوشحالت کنه... آدم ها اغلب به خاطر تربیت غلط تنها تر از اونی هستن که بلد باشن کسی دیگه رو شاد کنن... 

عزیزم اگر  ازش مطمئن هستی شک نکن، اگر آمار مثبتش بالاست دیگه احتیاجی نیست عوض کنی چون گاهی واق ...

آره باهاشون راحتم دیگه حوصله ندارم برم جای دیگه از اول شروع کنم خب تا اونجا که خودم دیدم هم مثبت داره هم منفی کاشکی منم مثبت بودم حساب کرده بودم شهریور زایمانم بود 🤦‍♀️

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آزمایش dfi هم رفت بده که گفتن نمیشه که حالا عکسشو میزارم براتون لطفا نگاش کن ولی حالا باز نوبت گرفته ...

آره اتفاقا دیدم آز dfi نمی تونستن انجام بدن و علتش رو نمیدونم، حتما ازشون بپرس

گلم شما الیگو اسپرمی دارین، پس ازمایش azf یا همون فاکتور آزواسپرمی رو بهتره انجام بدید تا ببینن چرا الیگو اسپرمی ایجاد شده و اینکه آیا واقعا نیاز به اهدایی هست یا نه

وگرنه برای میکرو ظاهرا خوبه وضعیت 

من الان پریود شدم باید از امروز آمپول سلکسانه بزنم و آسپرین بخورم  متفورمین و دگزا هم روزی دوتا ...

اره عزیزم من سی هم دیدم گرفته به این نیست چون اون فقط مربوط به شکل ظاهریش🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آره اتفاقا دیدم آز dfi نمی تونستن انجام بدن و علتش رو نمیدونم، حتما ازشون بپرس گلم شما الیگو اسپرمی ...

سلام زینبی جونم من امروز روز اا انتقال بودم بی بی زدم منفی شد به نظرت زود زدم جنینام بلاست بودن😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
دوستان من ۲روز مونده ب موعدم بتام974بود ب رویان ک گفتم گفت ۷دی برم سونو تااون موقع ک من میمیرم

دور از جون گلم، زودتر هم بری استرس الکی به خودت وارد میکنی، واسه منم خیلی سخت گذشت زمان + شدن تا دیدن قلب، میفهمم چی میگی ولی صبر کنی خیلی بهتره 

فقط اگر درد کتف و تخمدان داشتی زودتر برو

من لک هم داشتم دکترم اجازه نداد برم، گفت باید صبر کنم

از این به بعد حسابی مراقب خودت باش و سر کار رفتن و فعالیت هم با احتیاط زیاد انجام بده

دوستان من ۲روز مونده ب موعدم بتام974بود ب رویان ک گفتم گفت ۷دی برم سونو تااون موقع ک من میمیرم

عزیزم بتات عالیه نگران نباش تازه ما همه همیجوری بودیم باید چند هفته بگذره که نشون بده☺🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم اگر  ازش مطمئن هستی شک نکن، اگر آمار مثبتش بالاست دیگه احتیاجی نیست عوض کنی چون گاهی واق ...

زینب جون یچیزیم هست می خوام بدونم ممکنه از این باشه که منفی شدم من که انتقال داده بودم هر کی منو می دید می گفت مثبتی از قیافم و کلا همه چی واینکه خودمم حس می کردم تا چند روز پس از انتقال یروز صبح خواب خیلی ترسناک‌دیدم‌که یدفعه از خواب پریدم با ترس گلومم خشک شده بودم نفس نفس میزدم فقط یه آب تونستم بخورم بدفعه درد پریود گرفتم اونروز همش درد پریود حالت پریودی داشتم حتی یه لکه هم دیدم از اون روز احساس می کنم همه حالتام عوض شد ممکنه بخاطر ترسی که خوردم منفی شده باشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام زینبی جونم من امروز روز اا انتقال بودم بی بی زدم منفی شد به نظرت زود زدم جنینام بلاست بودن😔

سلام عزیزم بله زود زدی، دوست تارا جون و دو تا از بچه های اینجا هم روز 11 یا روز قبل از آزمایش بی بی منفی داشتن ولی بتا مثبت الان مرحله غربالگری هم رد کردن 

پس صبر کن تا روز آزمایش که خوش خبر باشی‌ 🤲🤲🤲😍😍😍😍