2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چه جور عفونتی رو منظورتون هست؟ همون عفونت های قارچی معمول یا اونها که نیاز به فریز دهانه ...

عزیزم قبلا دو بار فریز شدم تپ این چهارسال هررر امپول و دارویی ک فکرشو کنید من استفاده کردم حالا چندروز پیش کلوپسکوپی انجام دادم بازم ی زخم دیگ دیدن ک کوچیک بود ولی نمونه برداری کردن واسه ازمایش

از اونطرفم گفتن سوم پریودی بیا واسه سیکل میکرو 

حالا نمیدونم چطور جفتشو باهم کنترل میکنن ممکنه ک تخمک کشی اینارو انجام بدن ولی انتقال رو بزارن بعد درمان عفونت یا اصلا این عفونت درمان نمیشه مثل این چهارسال و فقط کنترلش میکنن😖😖

ی بار ای یو ای ناموفقم داشتم ک ب نظرم علتش همین عفونت بوده 

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

خانوما ی سوال دیگه ببخشید این اندمتیوز چیه؟؟من از دیروز تو این سایت و بیمارستان میبینم راجع بهش حرف میزنن 

ممکنه منم داشته باشم؟؟قبلا مجرد ک بودم ی کیست پاره شد و لاپارسکوپی کردم 

امادبعد از اون ب جز عفونت های شدید هیچ کیستی نداشتم 

هیچ سونوی شکمی و واژینالی یا عکس رنگی این اصطلاح رو برام بکار نبرده

اما گاهی اوقات پریودای وحشتناکی دارم از مجردیام البته گاهی اوقاتم اصلا دردی ندارم و با لک متوجه میشم

حالا با این اوضاع من ب چی باید مشکوک بشم ک مبادا منم اندومتیوز باشم؟؟

تو مرکز ناباروری پرونده دارم خودشون قبل شروع سیکل ازمایشات لازمو میگیرن تا مطمئن بشن؟؟

یا اینک صبر میکنن میکروم منفی بشه بعد بررسی کنن

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

من الان پریود شدم باید از امروز آمپول سلکسانه بزنم و آسپرین بخورم  متفورمین و دگزا هم روزی دوتا میخورم فولیک اسید یکی.. از فردا ک دومین روزه هم روزی 4 تا استرادیول بخورم  تا نهم و دهم برم سونو..

راستی مونا جون، از بس حرصم از خونواده همسرت در اومده بود فراموش کردم بگم اگر یک جنین مثلا بر اثر مشک ...

زینب جون دکتر میگفت مشکل کوروموزومی بوده ولی خودم فکر میکنم اگر اینطور بود چرا مثه اون یکی زودتر سقط نشد چرا قلبش مثه ساعت میزد 😞😞😞دوشنبه مثه ساعت میزد پنجشنبه ایست کرد 😞😞😞 خدا از باعث و بانیش نگذره بیشتر مقصر خودمم تقصیر خودم شد 😞😞😞امروز خواب دیدم رفتم بیمارستان ملاقات یه نوزاد بهم گفتم این دختر برای تو هست یه ساله گذاشتیش اینجا رفتی بیدار شدم دلم کباب شد خیلی خوشحال بود وقتی منو دید 😰😰😰

عزیزم جااااااان😍😍😍😍😍😍 مبارکه  چه بتای قشنگی  ان شاالله به سلامتی بغلش(ون) کنی یاد ...

اره ممنونم مرسی از انرژی های قشنگتون

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

دوستان من ۲روز مونده ب موعدم بتام974بود ب رویان ک گفتم گفت ۷دی برم سونو تااون موقع ک من میمیرم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دوستان من ۲روز مونده ب موعدم بتام974بود ب رویان ک گفتم گفت ۷دی برم سونو تااون موقع ک من میمیرم

من یه روز مونده به موعدم این بود بتام 

انشاالله مال شما هم دوقلویه 😍😍

منو گفت هفته ۷ بیا 

من ۷ هفته ۴ روز رفتم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم