2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
[QUOTE=115436494]عزیزم میشه یه سوال ازت بپرسم؟ هربار جند تا تخمک داشتی و چند تاش جنین میشد؟  9 ...

3 بار پانکچر کردی؟ یا 3 بار انتقال دادی؟

من یکبار پانکچر کردم 10 تا تخمک داشتم اما فقط یک جنین بلاست تشکیل شد

میخوام ببینم برای بقیه چطور بوده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لطفا یه مشاوره به من بدین من سه بار میکرو انجام دادم که بار اول مثبت شد ولی سقط شد دوبار دیگه م ...

من هم شرایطم مثل شماست تا حالا ۳بار پانکچر کردم هر راهی بوده رفتم ولی نشده به ما هم گفتن جنین اهدایی.الان ۲۱روزه منتظر هستم پروندم تو تیم تخصصی رویان بررسی بشه امروز زنگ زدم گفت هنوز تصمیمی گرفته نشده خیلی ناراحتم دلم خیلی گرفته😔😔😔

دخترا من امروز یازده انتقالمه ولی از دیروز درد پریودی دارم.کم و زیاد میشه نگرانم کرده.همش میترسم پری ...

چندتا انتقال دادی؟ شرایطتت چی بود گلم؟

اینجاکلا دو دسته دوستان مثبت شدن بخشی علایم پریودی داشتن و بخشی علایم نداشتن، در نتیجه به علایم توجه نکن، ان شااالله جواب آزت مثبت میشه

بچه ها میگم شب یه بی بی دیگه بخرم بزارم اگر باز هاله انداخت برم تیتر بتا بدم صبح؟ از ظهرم پهلو و زیر ...

دختر چه دلی داری من گفتم رفتی آزمایش دادی تازه میگی بری باز بی بی بخری یا نه؟

چندتا انتقال دادی؟ شرایطتت چی بود گلم؟ اینجاکلا دو دسته دوستان مثبت شدن بخشی علایم پریودی داشتن و ب ...

دوتا انتقال دادم ولی از دیروز درد پریودی دارم ماههای قبل اصلا اینجوری نبودم دردم فقط واسه روز پریودی بود اما الان دقیقا پنج روز ب موعدم دردم شروع شده‌.همش استرس دارم ک پدیود بشم.اخه من فقط همین دوتا جنین داشتم😔

با کریمان کارها دشوار نیست  
سه بار انتقال دادم

کار خوبی کردی به همسرت گفتی دارو بخوره که وضعش بهتر بشه

خیلی امکان داره که اینبار نتیجه بگیری.

مشکل من اینه که جنین تشکیل نمیشه

دکتر میگه به احتمال زیاد بخاطر اسپرم هست که تشکیل نمیشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دخترا من امروز یازده انتقالمه ولی از دیروز درد پریودی دارم.کم و زیاد میشه نگرانم کرده.همش میترسم پری ...

عزیزم منم از اول داشتم و الان هم دارم همش طبیعیه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم