2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام صبح همه عزیزان بخیر من امروز دارم میرم انتقال برام دعا کنید که خدا خودش بخاد 

سلام مدیه جان

به سلامتی انشاالله که مثبت بشی عزیزم❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم از هفته 8 روزی دو تا شیاف داشتم دیگه هفته 12 یک شیاف بود دقیق یادم نیست هنوزم هر شب یکی رو دارم

مرسی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
الهام حالا بزار مثبت شم معلوم نی ،امروز مهمونی بودم ببین کل همه کارارو خودم کردم پاره شدم تولد دوستم ...

انشاءالله مثبتی یعنی حتما مثبتی عزیزم خداروشکر ...دیگ مواظب باش زیاد فشار نیاری به خودت یکم آروم قرار داشته باش قربونت...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
همسرم dfi داده اخر مرداد یکیش ۴ درصد یکیش ۶ درصد  اونموقع مورفو ۱ درصد بود  الان مورفو ب ...

نه عزیزم بلد نیستم، ببخشید😶😶😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم برو خدا پشت و پناهت ایشالا بسلامتی 😙😙😙

قربانت دو بسته جنین داشتم که یه بسته ش دیروز باز کردن فقط یکی رشد کرده بود مجبور شدن بسته بعدی هم باز کنند که در نهایت سه تا برام انتقال دادن توکل بر خدا 

زينب جون بله اگه خدا بخواد انشالله قسمت همه منتظرا فقط بهم ميگي بتاي ٣٢٠٠ براي روز ١٦ طبيعي هست يا ...

خداروشکر عزیزم ...مبارک باشه خیلی هم عالیه بتات ...انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی و بسلامتی بغل بگیری شیرش بدی نی نی قشنگتو😍😍😍

خداروشکر عزیزم ...مبارک باشه خیلی هم عالیه بتات ...انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی و بسلامتی بغل ...

مرسي الهام جان انشالله قسمت همه منتظرا

فردا بايد بتام رو تكرار كنم دعا كنين عددش عجيب غريب نباشه خيليييييي نگرانم😢

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلامت باشي عزيزم يه جنين سه روزه  ته دلم قرصه چون اين بچه رو از خدا هديه گرفتم هديه خدا هم نص ...

عزیزم یه دونه جنین انتقال دادی؟؟فقط یکی داشتی یا دکتر پیشنهاد داد؟قربون قدرت خدا برم ..بعد انتقالت استراحت داشتی؟؟؟چیا خوردی؟؟؟

مرسي الهام جان انشالله قسمت همه منتظرا فردا بايد بتام رو تكرار كنم دعا كنين عددش عجيب غريب نباشه خي ...

نگرانی نداره عزیزم دیدی که سارا جونم مثل شما بود بتاش، من اگه بودما لذتشو میبردم حالا بتای کم چرا استرس میده ولی بالا بهتره مطمئن تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=115354772]وای اگه بدونی چه حال بدی دارم اصن کل وجودم شد استرس مرسی از راهنمایی ات عزیزم[/QUOT ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنمایی ات 

سعی کنم بزور آب بخورم این‌کار اداری هم بیچاره و تنبل کرده مارو. یکم تکون بدم به خودم خدا کنه درست شه

سلام من روز۱۳رو رد کردم بی بی نزدم حس پریودیم شدیده ولی نشدم لک هم اصلا یه بارم ندیدم بنظرتون من بار ...

سیما جون انشاءالله نفر بعدی تو میای خوش خبر میشی کلی خوشحالمون میکنی ...برات آیت الکرسی خوندم ..