2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
والا کارشناس تغذیه به خاطر سم ناچیز بوتولینوم که تو تمام عسل ها هست به من گفت نخور  منم خیلی خ ...

دکترای مدرن کلا با طب سنتی مخالفن براهمین حتما اون کتابو قبول نداره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
والا کارشناس تغذیه به خاطر سم ناچیز بوتولینوم که تو تمام عسل ها هست به من گفت نخور  منم خیلی خ ...

مهربون،شیر گرم خاصیت عسل رو از بین نمیبره؟ عسل فروشا میگن تو مایعات گرم نریزید عسل رو که

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اون موقع نرفتم سونو.۱۹ رفتم برای آنومالی. بعدیش رو ۲۳ هفته رفتم. ولی یادم رفت وزن رو بپرسم . چون ...

خداحفظشون کنه نی نی های قشنگتو...از این سونو ها قسمت همه ی منتظرا خیلی زود انشاءالله..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
این ویدیو درمورد انتقال جنینه خیلی جالبه حتما نگا کنین https://www.ted.com/talks/nassim_assefi_and ...

مرسی عزیزم انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی و سالم بگیری بغلت نی نی ماهتو...

زینب جون من فردا ۴ انتقال میشه تازه الان بیبی زدم هاله انداخت ینی ۳ تاش گرفته 😐😐😐😐😐

خداروشکر وای خیلی خوشحال شدم به به افتادیم دور مثبت شدن ..

سلام تبسم جان اووژن واسه چیه؟؟قیمتش چقدره؟؟

سلام گلم اووژن یه قرص تخصصی واسه زنهایی که قصد بارداری دارن کلی ویتامین های تخصصی ملزوم به بارداری توشه همچنین گیاه chastebery که خودش هورمون پروژسترون و استروژن داره ...۶۰ تاس قیمتش ۱۳۰ هزار .. 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره نفس جون..نی نیم پسره قربونش برم 👶😍😍 هفته ده هم سونو گفت پسره.باورم نشد.این دفعه جدی گفت پسره ...

عزیزم مبارک باشه ..خدا حفظش کنه و سالم بیاد بغلت شیرش بدی ..مامنتظرارو از ته دلت دعا کن سارا جون

چه جالب،فردا برم دکتر میگم واسم بنویسه ممنون عزیزم😘😘😘😘

بنظر میاد قرص خوبی باشه چون من مشکل خواب دارم هم کم خواب هم بدخواب ولی از وقتی اینو میخورم راحت خواب عمیق و شیرین دارم😊 راستی شما پی آر پی انجام دادی؟؟ الان خوندم واسه ضخامت و سه خطی بودن موثره واسه شما هم تاثیری داشته؟؟ هزینه اش چطوره؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
یکی دیگه ام زدم الان همون جوری شد انشالله دیگه میرم ۳۰ ام ازمایش میدم توکل به خدا برام دعا کنید هر چ ...

سمانه جون بعد انتقالت چقدر استراحت داشتی(البته کمی میدونم😉😉) ولی باز یکبار دیگ بگو عزیزم و چیا خوردی ؟؟

بچه ها من رو یادتونه پانکچر کردم چند روز قبل؟ از 10 تا تخمک 4 تا جنین شده بود امروز خبر دادن که 2 ت ...

انشاءالله دوتا جنین ات سالمن و برات انتقال میدن و مثبت میشی و میان بغلت شیرشون میدی آمین ..برات آیت الکرسی خوندم عزیزم 

سلام به همه ی خواهرای گلم ممنون از دعاهاتون 😭😭اما انگار قسمت من نیست دوباره طعم مادر شدن رو بچشم ...

عزیزم همه اینا درست، ولی اصلا نمیتونم نا امید باشم، توکل به خدا ببینیم چی میشه، تا شنبه خدا بزرگه

میدونم ته دلت خالی شده ولی هنوزم امید هست... 

سلام گلم ببخشید من هی سوال میکنم من 2اذر انتقال دادم باز از دیشب ترشحاتم قهوه ای کم رنگه خطرناک نیس ...

سلام عزیزم نه خطر که نداره فقط استراحت کن

من قرص استراديول داشتم و شیاف پروژسترون 

پروژسترون هم فقط وقتی لک داشتم آمپول زدم

الانم هنوز شیاف پروژسترون دارم گفته تا هفته 32 ولی وضعیتم فرق داشت که این قدر ادامه داره