2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟ توی کتاب ریحانه بهشتی نوشته تو ماه هشت عسل خوبه بخوریز،هرچند من قبلشم میخوردم بعضی جاها دیدم مب ...

والا کارشناس تغذیه به خاطر سم ناچیز بوتولینوم که تو تمام عسل ها هست به من گفت نخور 

منم خیلی خوردم موقع ویارم 

میگفت واسه جنین اون مقدار هم ممکنه خوب نباشه

حالا باز وسوسه شدم سرچ کنم ببینم، چون منم خیلی دلم شیر عسل گرم میخواد

دکترم هم کلا با موارد تغذیه این کتاب مشکل داره🥴🥴🥴🥴

ان شاالله عزیزم، بگو حالت چه طوره؟ چند تا تخمک داشتی؟ 

😭😭😭😭😭😭😭

به پستم میرسی در صفحه ی 12295😭😭😭😭

زینب جان

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوتا امپولو بکش تو یه سرنگ بزن. تو بیمارستان بهت نزدن ؟باید از امروز بزنی؟؟ استرادیول واسه چیه؟انتق ...

نه سارا جون ساعت6 شوهرم زد....

استرادیول رو نخوردم تا فردا برم دکتر خودم ببینم حرفش چیه...

پروژسترون برای چی میدن؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

خانمها سلام

تو بیمارستان صارم دکتر خوب معرفی می کنید برای نازایی که علت خاصی براش پیدا نکردن دکترای دیگه؟

بین ابن سینا و صارم کدوم بهتره؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
والا کارشناس تغذیه به خاطر سم ناچیز بوتولینوم که تو تمام عسل ها هست به من گفت نخور  منم خیلی خ ...

سلام گلم ببخشید من هی سوال میکنم

من 2اذر انتقال دادم باز از دیشب ترشحاتم قهوه ای کم رنگه خطرناک نیست؟

ی سوال دیگه امپولای زیر جلدی و استرادیول و پروژسترون و شیاف تا اخر باید استفاده بشه؟

عزیزم انشالله واسه خودت گلم به زودی زود خبر مامان شدنتوبشنوم

مچکرم عزیزممم😘😘😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

@زینبی_بابا    

عزیزم میگم یچیزی فکرمو درگیر کرده من اون روز پس از انتقال از اتاق عمل اومدم بخاطر مثانه پر تحت فشار بودم از واژنم خیلی باد زد بیرون همش میگم نکنه رحمم جنینارو همون موقع قبول نکرده پسشون زده نکنه مشکل از رحمم بود 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چه خوشکله، آخه مگه میشه الکی باشه این😍😍😍😍

فداااااات😘😘😘🥰🥰🥰

زینبی جون فردا میرم دکتر ،مسیله ی ضروری هست که از دکترم بپرسم؟؟ممنون میشم راهنماییم کنی.

بعد اینکه من همش خستم،دو قدم راه میرم نفس کم میارم،سمت چپ شکمم هم درد میکنه.طبیعیه اینها؟