2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
خب مشکل اسپرم چی داشتین؟ آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام دادی؟  بعد هم بلاست کردن همیشه مع ...

آره شوهرم که واریکوسل داره تحرک آ کمه ولی دکتر اورولوژ گفت واسه میکرو نیازی به عمل ندارید مورفولوژیش 6 درصد بود دی اف آیشم یه مدت بالابود که با مکمل آورد پایین خودمم قبلا یه سری آزمایشهای ایمنی رو پارسال انجام دادم دادم دست دکتر چیزی نگفت یه نگاه انداخت گذاشت تو پرونده واز اون پس دیگه هر وقت رفتم آزمایشامو تو پروندم ندیدم فقط یه سری داشتم تو گوشیم گذاشتم اینجا که شما گفتید خداروشکر خوبه وتابستونم چون لولم قبلا بخاطر بارداری خارج رحم یدونش داغون شده بود تو لاپارسکوپی سه سال پیش ودکتر قبلی همینطوری اونجا گذاشته بودش این دکترم عکس رنگی داد وفهمید هیدرو شده و تو تابستون هم دوباره لاپاراسکوپی کردم هم همزمان با اون هیستروسکوپی کردم که لولمو بستن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بخاطر بارداری خارج رحم که یه لولم تو لاپاراسکوپی داغون شده بود با اینکه نترکیده بود خونریزیم ندا ...

من اینقدر سر لاپارا عذاب کشیدم فکرش حالمو بد میکنه، کاشکی لوله ی منم بسته بود الان اینقدر فکروخیال نمیکردم، لوله ای که به قول خودش به درد نمیخوره و بستست دیگه بودو نبودش چه فرقی داره آخه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من اینقدر سر لاپارا عذاب کشیدم فکرش حالمو بد میکنه، کاشکی لوله ی منم بسته بود الان اینقدر فکروخیال ن ...

آره دیگه از همون سه سال پیش همش ناراحت بودم که آخه دکتر خودش گفت این لوله دیگه به درد تو نمی خوره پس چرا برش نداشت ومی دونستم که باید  دوباره لاپارسکوپی بشم که اون بسته بشه معلوم بود که اونجا عفونت کرده

من اینقدر سر لاپارا عذاب کشیدم فکرش حالمو بد میکنه، کاشکی لوله ی منم بسته بود الان اینقدر فکروخیال ن ...

انشاالله نیازی نشه اینکار نمی دونم چرا بعضی دکترا وجدان ندارن

بچها  من از هفت هشت روز به موعدم لکه بینی داشتم همیشه پریودیم سر وقت نیست عقب میندازم اونم تازه ...

نه عزیزم چرا محال باشه اینجا خداروشکر چندنفری بودن که بعداز آی وی اف خودشون طبیعی باردار شدن، کاشکی یه آزمایش بدی ضرر نداره که

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم من بعد 8 سال بدو بدو این دکتر اون دکتر 3 بار آی یو آی یبارم بادارو حانله شدم خارج رحم شد ک ...

عزیزم سینه شما فیبروم داره یا فیبروکیستیک هست جنسش....مگه خطرناک هست میکرو؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
انشاالله نیازی نشه اینکار نمی دونم چرا بعضی دکترا وجدان ندارن

انشاالله عزیزم

آره والا درک نمیکنن دیگه جای ما نیستن که ببینن چی میکشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم چرا محال باشه اینجا خداروشکر چندنفری بودن که بعداز آی وی اف خودشون طبیعی باردار شدن، کاشکی ...

شادن جون والا دیونه شدم😂😂هزارتا فکروخیال میاد توسرم الانم سرم گهگاهی درد میکنه وبا زیر شکمم وکشاله پاهام،،،باور کن دیروز خیابون بودم میخلستم بی بی بخرم دست ودلم نرفت گفتم ولش کن بابا با این همه لکه بینی مگه میشه،،اومدم خونه پشیمون شدم که چرا نگرفتم خخخخ،،انشالله خدا دامن همه رو سبز سبز کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

فیبروکیستیکه دکتر جراح به من گفت می تونی انجام بدی منم انجام دادم ولی باید تحت نظر باشی انشاءالله خدا بهمون رحم کنه تو این راه

پنج شنبه دارم میرم قم واسه همه دعا میکنم البته اگه منو لایق بدونین🙏🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فیبروکیستیکه دکتر جراح به من گفت می تونی انجام بدی منم انجام دادم ولی باید تحت نظر باشی انشاءالله خد ...

همون فیبروکیستیک عادی؟خیلیا فیبروکیستیک هستن که

ایشالا که خدا معجزشو بهت نشون بده عزیزم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

شماهم کیست دارید قراره انجام بدید میکرو مهم نظر دکترتونه

همون فیبروکیستیک عادی؟خیلیا فیبروکیستیک هستن که ایشالا که خدا معجزشو بهت نشون بده عزیزم

آره دیگه فیبروکیستیک عادیه که اکثر خانوما دارن 

ممنون انشأالله🙏🙏

عزیزم هر چیزی احتمالش هست ولی خب درد به خاطر بزرگ شدن تخمدان هاست اگر نگران هایپری هستی از الان رژی ...

سلام زینب جان

رژیم رو از قبل هم داشتم 

پنج شنبه تخمک کشی کردن باورتون نمیشه این همه آمپول و ... همه ش 3 تا تخمک داشتم،  به شدت درد داشتم که گفتن طبیعیه شیاف بزاری خوب میشی برگشتم خونه از درد نمیتونستم نفس بکشم ساعت 6 رفتیم بیمارستان داشتم میمردم سونو و آز و ... نتیجه شد ریه م آب آورده کیست تخمدان ترکیده و کل شکمم پررر مایع و .. شده خلاصه 3 شب ای سی یو و یه شب بخش بودم و ترخیص شدم

اینم شانس من دیروز زنگ زدم از 3 تا تخمک فقط یک جنین دارم