2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
خوب باید بدونی مشکل از تخمک توئه یا اسپرم همسرت

@زینبی_بابا    

ممکن واسه این باشه شوهرم واریکوسل داره ومورفولوژی نرمالش 6 درصده. به ما گفتن واسه میکرو نیازی به عمل واریکوسل نداره 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم می خواد دلیلشو بدونم که چر اینقدر جنین برامون کم تشکیل شد مشکل از تخمکای من بود یا اسپرم شوهرم م ...

باید از جنین شناس بری بپرسی 

ولی بازم خوب تشکیل شده 

چرا میگی بده 

بعضیا با ۲۵ تا تخمک یک جنین براشون تشکیل میشه 

برا شما خوبه که 

باید از جنین شناس بری بپرسی  ولی بازم خوب تشکیل شده  چرا میگی بده  بعضیا با ۲۵ تا ...

واقعا خوبه !پس چرا نموندن آخه دلیل این چیه

آره بابا خوبه به خدا 

برو تو نی نی سایت بخون یا تو ابن سینا طرف ۱۲ تا تخمک داشته جنین هیچی 

یا ۲۰ تا داشته جنین ۱ دونه اونم گرید سی 

به نظرم خوبه 

قبلش تقویتی بخور 

خانوما هزینه تخمک اهدایی الان چنده

من شیراز کلینیک دکتر رستمی میخواستم آی وی اف کنم، 10 تومن دادم به واسطه، هزینه تخمک کشی هم بازم باید روز عمل میدادم که اونم حدوداً 6 تومن میشد، با فریز و انتقال اول 20 تومن فیکس پام درمیومد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

خب برا منم اینجور بود نموندن گرید آ بود انتقال دادن نشد 

خب همینه ای وی اف 

البته آز های ایمنی انعقادی همه رو بده اگه واقعا مشکلی نداشتی 

دیگه همون که دکتر میگه دلیل خاصی نداره 

آره بابا خوبه به خدا  برو تو نی نی سایت بخون یا تو ابن سینا طرف ۱۲ تا تخمک داشته جنین هیچی&nbs ...

مرسی عزیزم ولی نمی دونم چرا دیگه جرات نمی کنم برم جلو نمی دونم شید با گذشت زمان بهتر بشم

من شیراز کلینیک دکتر رستمی میخواستم آی وی اف کنم، 10 تومن دادم به واسطه، هزینه تخمک کشی هم بازم باید ...

وای چقدر زیاد من غلط کردم فکر کردم آخرش پنج تومنه 😐😓نتیجه گرفتید شما؟

خب برا منم اینجور بود نموندن گرید آ بود انتقال دادن نشد  خب همینه ای وی اف  البته آز های ...

من دادم یه سری این آزمایشهای ایمنیو قبل میکرو پارسال دادم دادم دست دکترم گذاشت تو پرونده اصلا نگاهم نکرد فقط گفت خوبه ولی از اون روز دیگه هیچ وقت اون آزمایشارو تو پروندم ندیدم عر وقت رفتم پیش دکتر نمی دونم اصلا چیکار کردن خیلیم آزمایاش زیاد بود از تورک آنا جون گرفتم گفتم برام بنویسن نمی دونم فقط یسریشو هیمنجا گذاشتم تو گوشیم سیو کرده بودم که اینجا دیدن گفتن خداروشکر خوبه 

33 سال آره اولی بود ولی فکر می کردم میشه

خب هممون فک میکنیم با بار اول میشه ولی خب خیلیا هم نمیشن 

پس ایمنیتم که خوب بوده 

حالا اگه خواستی دوباره برو تو سیکل پانکچر 

توکل بر خدا 

خب هممون فک میکنیم با بار اول میشه ولی خب خیلیا هم نمیشن  پس ایمنیتم که خوب بوده  حالا ا ...

فعلا که جراتشو ندارم حسشو ندارم ولی اگه بخوام برم همین ماه می تونم یا باید یکم بگذره؟