2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
عزیزمممم ایشالله خوش خبر باشین امروز همتون

الهی آمین

ممنونم عزیزم😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اگه تونستی یه روز جیم بزن برو کوه حضرت خضر دو رکعت نماز بخون. نمیدونم کجاست یا تنهایی میشه رفت یا نه ...

کوه حضرت خضر تهرانه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی چی اسپرم ها؟؟؟😒😒😒 ما خوزستانیم عزیزم...مرکز دولتی اهواز میکرو انجام دادم واقعا از لحاظ مالی ...

عزیزم نمیدونم وضعیت اهواز چه جوریه؟ کسی تا حالا نتیجه گرفته یا نه، ولی دوستان اهوازی داریم حتما میان راهنماییت میکنن

اگر طب سنتی خوب هم خوزستان سراغ دارن بهت میگن گلم، شرمنده من نمیشناسم

سلام عزیزم.پس یعنی دو دفعه ی اول دستکاری نشه رحم بهتره؟من ۲۶ سالمه..دفعه ی اول که منفی شد و تموم شد. ...

گلم دفعه اول اگر مشکل واضحی وجود نداره مثل سپتوم بزرگ که با عکس رنگی هم قابل رویت باشه، هیچ کار اضافی نباید انجام بدن 

این نظر شخصی خودم نیست، مقالات اینو تایید کردن 

ولی اگر دکتر گفت هیسترو و خودش تشخیص داد حتی دفعه اول اصلا نترس عزیزم حتما انجام بده 

منظورم اینه خودمون پیشنهاد ندیم

یا مثلا لاپاراسکوپی برای آندومتریوز تو تمام مقالات ننوشته قدم اول جراحی هست

انقدر بی تفاوت شدم که ، اصلا برام مهم نیست انگار هیچی، دلم میخواد شوهرم بمیره خونوادش بمیرن ، از اون ...

مونای عزیز واقعا متاسفم....شاید این یه فرصت بود برای یه تجدید نظر...امیدوارم که خدا بهترین هاش رو پیش روت بزاره و پاسخ این زحمت ها و غصه هاتو در نهایت شادی و امید بده.

دقیق نمیدونم اما فکر کنم تو قم باشه

امشب دارم میام تهران ببینم کجاست اونجا هم برم شاید فرجی شد اینبار

وای لیلا جون طب سوزنی میرم تهران برام 10جلسه نوشته فعلا دوجلسشو رفتم از فردا هم بایدبقیشو برم والا همه لالن من تا سوزنا رو فرو میکنه هی آخ آخ میکنم همه چیه من با درده نمیدونم چرا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زینب جون، یک خانمی این بالا فرمودن که استرادیول مانعه پریودی میشه، پس چرا من توی همین سیکل گذشته روز ...

گلم اینکه مانع میشه رو مطمئن نیستم

ولی کمبود پروژسترون یا کم شدن نسبت پروژسترون به استرادیول باعث پریود های سنگین با طول دوره کوتاه میشه

البته ممکنه در یک نفر دیگه با علائم متفاوت باشه

روز چند سیکل شروع کردی به مصرف استرادیول؟ 

اینم فکر کنم سارا جونه،البته اونی که داره شیر میخوره هنوز تو دلشه

وااایییی عزیییزم....لی لا جون چه تصاویر باحالی....مخصوصا این...واقعا ما مادرها(ایشالاااا)  و خانوم ها همینطوری سخت کوش و قوی هستیم و برای زندگی از جز جز وجودمون مایه میزاریم.

زینب جون، یک خانمی این بالا فرمودن که استرادیول مانعه پریودی میشه، پس چرا من توی همین سیکل گذشته روز ...

یه نکته دیگه اینکه اگر استرادیول جلوی پریود شدن رو می‌گرفت بعضی سیکل ها از 21 سیکل قبل شروع نمی کردن به تجویز استرادیول که بعد هم بگن مثلا روز دوم و سوم پریودی بیا واسه داروهای ivf

افت پروژسترون ریزش دیواره رحم میده