2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
سلام سارا جان خوبی؟ جوجه خوبه؟ عزیزم خیلیییی سخته تهوع، برای من 4 ماهگی رفع شد، ولی بعدش خاطره میشه ...

سلام عزیزم..امروز یادت میکردم اتفاقا..پسر گلت خوبه؟؟خودت خوبی؟خوش میگذره😍؟

اره این بالااوردن کلافم کرده..خیلی سخت میگذره...امشب رفتم ان تی.خوب بود سونو خداروشکر.دکترم تو صارم مصدقه.ولی شاید رفتم همون پورمطرود.باردار قبول میکنه به نظرت؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها برای از بتا باید ناشتا باشیم؟ تا حالا ندادم😂 بعد با دفترچه و بدون دفترچه فرق  داره؟ یع ...

نه عزیزم ناشتا بودن نمیخاد.با دفترچه ۳۵ بود بدون دفترچه۵۰ فکرکنم بتاتیتر

انشالله که مامان شدین والا من رابطم اصلا با بی بی خوب نبوده و نیس روز ۱۳ فقط آزمایش دادم.وقتی بتام ۸ ...

منم  اصلا...هربار بی بی زدم ۱ساعت بعدش پریود شدم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزيزم همين استراديول باعث تهوع ميشه دكتر من از ٦ هفته شروع كرد به كم كردن واقعا حالمو بد ميكرد 

اره منم سرخود کم کردم....دکترم الکی فاز منفی میداد واسه قطع کردنش

😄😄 عزیزم...ان شاء الله قسمت خودت سه چهار تا نی نی پشت سرهم شیر به شیر👶👶👶👶

فدااات عزیزم.بهتری خانوم؟نگرانتیم همه اما متاسفانه کاری از دستمون برنمیاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدااات عزیزم.بهتری خانوم؟نگرانتیم همه اما متاسفانه کاری از دستمون برنمیاد

قربونت برم لیلا جون..اصلا انگار نه انگار که من سرم و امپول ضد تهوع میزنم.هیچ تاثیری تو وضعیتم نداره.از دست هیچ کی هیچ کاری برنمیاد.فقط باید بگذره ..ممنونم از همه تون..ببخشید هی میام اینجا غر میزنم 

سلام روز ۱۰ انتقالم وبی علامت کسی اینطور بوده نگرانم حتی لک ندیدم فقط حالت پریودی میاد میره

انشاءالله که حالت های بارداری عزیزم ...انشاءالله مثبت میشی ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
به امید خدا ان شاالله نفسی جان موقع شیر دادن خیلی خیلی دعامون کن منو تمام بچه های این تاپیک و کلا ه ...

عزیزم.هر لحظه دعاگوی همتونم اگه قابل باشم..وقتی پسرم.تو بغلمه وشیر میدم این لحظات رو برای همه منتظرا از خدا میخام.

چرا عزیرم من روز12بی بی گذاشتم  کمرنگ افتاد روز13کاملا مشخص بوددیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شوهر ناشکر من ،مرد عاشقی که ۶ سال ادعای عاشقی کرد تا بله رو گفتم پریروز با بطری اب زد تو صورتم و دعو ...

ای وای مونا جان .متاسفم عزیزم.😔😔😔

نفسی جون شما قبلش بی بی چک نذاشتی؟ من روز انتقالو اگه حساب کنیم روز نهم بی بی چک زدم منفی بود حالا ...

عزیزم.روز 9 ک خیلی زود بوده بی بی چک...من.باجنین بلاست روز12بی بی خیلیی کمرنگ بود...روز13مشخص بودکامل

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹