2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست

انقدر بی تفاوت شدم که ، اصلا برام مهم نیست انگار هیچی، دلم میخواد شوهرم بمیره خونوادش بمیرن ، از اون پنجشنبه که دعوامون شد اومدم خونه خواهرم ، الان بهش ز زدم بگم که دوشنبه بیاد بیمارستان واسه سقط، انقدر راحت پای تلفن حرف زد که دلم میخواد بمیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرف رو منم میزدم تا اینکه با وجود دوتا لوله بسته که دوبارم عکس رنگی گرفته بودم و بسته بودنش مشخص ...

درسته عزیزم😘 خدا بخواد ناممکن وجود نداره لی لا جون ولی خب من خیلی امید ندارم برام معجزه پیش بیاد هرچند خدا تا الانم در خیلی موارد یه عالمه کمکم کرده ولی این بارداری انگار واسه من شده یه چیز محال😔😔😔

پناه بر خدا، ببینم طلسمم میشکنه اینبار😅😅😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شوهر ناشکر من ،مرد عاشقی که ۶ سال ادعای عاشقی کرد تا بله رو گفتم پریروز با بطری اب زد تو صورتم و دعو ...

مونای گلم قل سالمت ؟؟؟!!! مردا یه جورین غیر قابل پیش بینی ایشالله هرچی خیره سر راهت باشه خدابزرگه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم شمام آزمایشت با شادن جونه؟ ایشالا که به قول خودت ،به حق اسم اعظم خدا با یه بتای تپل غافلگیر می ...

قربونت عزیزم امید به خدا 

بله من و شادن جون با هم هستیم فسقلی من۳ روزه و فسقلی شادن ۵ روزه بودن ان شالله که خدا برامون بخواد و مصلحتش به بودن این فسقلی ها باشه

دخترم۶ سالش هست عزیزم و روی نیست نگه داداشی میخوام آبجی میخوام منم میگم داداشی و ابجی پیش خدا هستن هر وقت اجازه بهشون بده زودی میان پیشت

اون روز قران میخوندم دخترم گفت معنیش چی میشه مامان؟ گفتم میگه خداوند از هر چی تو دل بنده هاش هست باخبره گفت پس یعنی خدا الان میدونه من چقدر داداشی میخوام و تو دلم هر رور میگم کاش بیاد چرا من داداشی ندارم؟ هیچی دیگه من که به زور جلو اشکام گرفتم 

ما پارسال هم نگفته بودیم بهش باردارم و خداروشکر نگفتیم چون هفته۱۴ مجبور شدیم سقطش کنیم ... دیگه امیدمون به خداهست فقط 

دوشنبه تخمک کشی داشتم چهارشنبه انتقال،  دو روزه یا سه روزه میشن

پس تقریبا 5 روز مونده به آزمایشت. زنگ زدی مرکز بپرسی؟ به ما که گفته بودن 2 تا پروژسترون بزنید ، اگر لانه گزینی باشه تا فردا به احتمال زیاد باید قطع بشه

انقدر بی تفاوت شدم که ، اصلا برام مهم نیست انگار هیچی، دلم میخواد شوهرم بمیره خونوادش بمیرن ، از اون ...

عزیرم ناراحت نباش  حتما خیربوده که بچه برات نموند شاید،بنده هیچ وقت حکمت کارای خدا رو نمیدونه هیچ وقت

کلا سقط شدن

گلم با اون همه دردی که تو کشیدی واقعا متاسفم،😔😳😔😔😔😔

شوهر ناشکر من ،مرد عاشقی که ۶ سال ادعای عاشقی کرد تا بله رو گفتم پریروز با بطری اب زد تو صورتم و دعو ...

عزیزم😢😢 چی بگم آخه؟ شوکه شدم پیامتون رو خوندم.اصلا نمیدونم چی بگم بخدا

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
انقدر بی تفاوت شدم که ، اصلا برام مهم نیست انگار هیچی، دلم میخواد شوهرم بمیره خونوادش بمیرن ، از اون ...

مونا جون هيچ جوري نميشه دلداريت داد فقط ميخوام خدا بهت آرامش بده 

چرا مردا اينجورين آخه 😔 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

باورت میشه قلبم درد گرفت، خدا خودش بهت آرامش بده. نمیدونم چی بگم که آروم شی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم،اتفاقا همسرم رفت پیش سجادی،ولی خیلی امیدواری نداد گفت تا جواب azfبیاد. ...

آستاره جان دکتر سجادی هم اولش همینو به شوهرم گفت که خدا روشکر جوابگی azf و کاریوتایب مشکلی نداشت که دارو  ی فولیک اسید ۵داد به شوهرم و نامه داد برا میکرو.ما خودمون فرتیل پلاس گرفتیم و تاموکسیفن که اورولوژیست مرکز یزد برا شوهرم تجویز کرده بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.