2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام عزیزم من پانکچر شدم و 10 تا تخمک ازم گرفتند ، بعد از 24 ساعت 4 تاشون جنین شده بودند 2 تاشون م ...

ان شاالله اون 2 تای دیگه هم جنین بشن واست. منم ده تا تخمک داشتم که 5 تا جنین شد واقعا نمیدونم چرا آخه اسپرم به تعداد بوده احتمالا تخمک ها پوچ بوده یا بعضی ها زود آزاد شدن آدم چه بدونه هیچ کس هم جوابگو نیست

من که یادم نمیاد به ما گفته باشن با اپلیکاتور شیاف بزاریم بعد انتقال!!! چه کارها که نمیکنی تو، کشوی ...

والا روز عمل خانمه گفت با اپلیکاتور بزار، دو روز قبل امتقالم، بعدشم که دو تا جعبه نوشتن برام، توشون اپلیکاتورم داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمانه جان انشاءالله جنین هات میچسبن به دلت نه ماه دیگ میان بغلت ...برات آیت الکرسی خوندم عزیزم

الهام جون منم ميخوام امشب بخاطر دل مهربونت كه براي همه آيت الكرسي ميخوني منم براي تو بخونم، انشالله كه حاجت روا بشي عزيزم🙏🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
والا روز عمل خانمه گفت با اپلیکاتور بزار، دو روز قبل امتقالم، بعدشم که دو تا جعبه نوشتن برام، توشون ...

تجربه نشون داده موردهایی مثل شما که کارهای عجیبی بعد از انتقال انجام میدن آزمایششون مثبت میشه!

ولی باور کن من نمیدونستم بعد از انتقال با اپلیکاتور هم میشه گذاشت، البته اپلیکاتور فقط دهانه رحم و بالا میره و به خود رحم که جنین توشه کاری نداره، احتمالا موقع داخل بردن فشار دادی یه مقدار دهانه رحم خراش شده که میگی خون دیدی، خودت شل بگیر موقع گذاشتن، سفت گرفتی احتمالا!

الهام جون منم ميخوام امشب بخاطر دل مهربونت كه براي همه آيت الكرسي ميخوني منم براي تو بخونم، انشالله ...

قربونت برم عزیزم مرسی...شرمنده ام میکنی ..بخدا هر کی انتقال داره از ته قلبم براش دعا میکنم وقتی کسی میگه مثبت شدم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم ...انشاءالله شما هم جوابت مثبت میشه منم برای شما خوندم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم آزمایش دومو دادی؟

آره عزیزم دادم ولی هنوز 48ساعت نشده بود تقریبا 46ساعت بعدش از 107رسیده بود به 154‌،بعد از ظهر رفتم یه جای دیگه آزمایش دادم شد 485گفت لازم به تکرار نیست بتات خوبه حالا نمیدونم کدومش درسته

نیوا جون همون مامانی نبود که دوقلو داشت؟

نه عزیزم یدونه داشت💖

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
قربونت برم عزیزم مرسی...شرمنده ام میکنی ..بخدا هر کی انتقال داره از ته قلبم براش دعا میکنم وقتی کسی ...

مطمين باش خدا پاداش قلب مهربونت رو ميده من ايمان دارم🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام زینبی جون خوبی؟گل پسرت خوبه ؟من آخر رفتم رویان ،اونجا هم خودم هم همسرم آزمایش دادیم،ولی جواب آز ...

سلام خدا رو شکر ما هم خوبیم

گلم فکر کنم کارهایی که دلارام جون انجام دادن رو شما هم انجام بدین عالیه

مثل خنک نگه داشتن، کاهش وزن همسرتون، پیاده روی و... 

حتما طب سنتی هم در کنارش برید برای سبک زندگی سالم

حتی ٱنا جون میگفت پسرش رو که باردار شد احتمالا علت این بوده که همسرش 10 کیلو کم کرده بود و شام رو حذف کرده بودن

ان شاالله که زودی نتیجه بگیرین