2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
سلام بچه ها  انشالله همگی خوب باشید  من برای سومین بار انتقالم منفی شد  دیشب رفتم ...

سلام عزیزم، چه بد😔😔😔 مگه جنینات خوب نبودن؟ میشه تخمک بی کیفیت باشه ولی کیفیت جنینا خوب باشه؟

بازم خوبه مشکلت مشخص شده من چی بگم که اگه منفی بشم معلوم نیست از چیه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
در این هممون یروزی مامان بشیم شکی نیست! منم اخه مشکل قللبی دارم.جراحی باز شدم.. الانم دریچه ریوی ق ...

خدا کمکت کنه عزیزم من نمیدونستم این مشکلات رو داری، آی وی افم مثل طبیعی شانسیه انگار، برای بعضیا میگیره برای بعضیا نه، کاریشم نمیشه کرد😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما انتقال منم منفی شد..دیگه جنینی هم ندارم😔😔😔

سلام عزیزم، متاسفم😔😔😔

درکت میکنم واقعا سخته ولی کار خداست دیگه شکر ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این همه راه رو دوباره باید از اول برم..سری اول استرس نداشتم ولی دیگه سرشار از استرسم چطور میتونم ادا ...

عزیزم درک می کنم یه چند روز به خودت استرس نده چند روز برو سفر ریلکس کن به بچه فکر نکن بعدش تصمیم بگیر. به امثال من فکر کن که حتی پیدا شدن یه اسپرم هم براشون موفقیت و خوشاینده چه برسه این که به تشکیل جنین و انتقال هم برسن. دفعه پیش برات جنین تشکیل شده حتما باز هم میشه و انشالله با اولین انتقال این دفعه باردار میشی. برات کلی دعا می کنم و از خدا میخوام اگه به صلاحته هر چه زودتر یه فرزند صالح و خوشگل و باهوش و دوست داشتنی نصیبت کنه. 

سلام دوستان میگما بعد از انتقال منفی جنین چند وقت بعد باز میشه اقدام کرد؟؟؟ من تازه آزمایشم منفی شده ولی بازم دلم میخواد تلاش کنم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
در این هممون یروزی مامان بشیم شکی نیست! منم اخه مشکل قللبی دارم.جراحی باز شدم.. الانم دریچه ریوی ق ...

منم شک‌ندارم ولی واقعا شرایط من برای انتقال خییییلی سخته 

من دهانه رحمم بستس و بقول دکتر مول بقیه نیست یه پیچ خاصی داره 

اینسری که انتقال دادم خییییلی ذجر کشیدم چون ده روز قبل از انتقال هرروز میرفتم با اسپکولوم و یه لوله ی دیگه میذاشت که دهانه باز بمونه و بسته نشه 

خیلی درد کشیدم خیییلی 

چون شاغلم هستم دیگه بدددتر 

میدونم که از من خیلی بدتر هم خیلی هست 

ولی دنبال یه راه راحت تر میگردم چون اندومتریوزم اگر درمان بشه دیگه راحت باردار میشم

سلام دوستان میگما بعد از انتقال منفی جنین چند وقت بعد باز میشه اقدام کرد؟؟؟ من تازه آزمایشم منفی شده ...

افرین به روحیت

قابل تحسینه 

یه دوره لستراحت میکنی دوره دوم میری برلی امتقال مثبت انشالله

سلام عزیزم، چه بد😔😔😔 مگه جنینات خوب نبودن؟ میشه تخمک بی کیفیت باشه ولی کیفیت جنینا خوب باشه؟ باز ...

این حدس دکتره 

گفت برای انتقال بعدی جنینات رو میفرستیم تست صحت و سلامت 

فقط هم یه بسته دیگه جنین دارم 

ولی چون گفت ممکنه تخمکات خوب نباشن که نمیگیره دیگه امیدی ندارم

شما چند سالته 

برای چی ای وی اف شدی ؟؟؟ 

نسبم جان بخدا ربطی ب علایم و بیبی چک و این چیزا نداره 

فقطططط و فقط خواست خدا مهمه 

من همه چیزم اکی بود این دوره 

هیییییچچچچچ چیزی برای منفی شدن وجود نداشت ولی چون خدا نخواست نشد 

چرا عزیزم، اگر دائم تو خونه هستی و همسرت هم هر وقت از بیرون میاد دست و صورتش رو میشوره و شغلش جوری ن ...

مرسی عزیزم. تصمیم گرفتم نزنم، انشاالله که اتفاقی نمیوفته.

میخوام یه تشکر ویژه از شما بکنم که انقدر وقت میزاری و خواهرانه و با صبر سوالات همه رو جواب میدی. 😍💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
امپول انسولینیم هست من میزنم انوکسا ۴هزار اونم دقیقا سوزنش کلا ۲سانتم نیست🌷🌷

بله انوکسا4000بود...من اگه سرسوزنم اندازه سوزن پنسیلین هم بود باز تزیق میکردم تواین راه ivf اونقدر سختی کشیدم که سر این سوزنا برام اصلا درد نداره😢☺🌸

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
این همه راه رو دوباره باید از اول برم..سری اول استرس نداشتم ولی دیگه سرشار از استرسم چطور میتونم ادا ...

روشنا جان استرسو از خودت دور کن اصلا چیز خوبی نیست. با توکل به خدا دوباره برو جلو مطمئنم موفق می شی

سلام دوستان میگما بعد از انتقال منفی جنین چند وقت بعد باز میشه اقدام کرد؟؟؟ من تازه آزمایشم منفی شده ...

آفرین به تو و آفرین به طرز فکرت عزیزم. معمولا باید ۲ تا پری بگذره. پری سوم انتقال می دند.ولی بازم از دکترت بپرس

اره عزیزم حدود کمتر از یکساعت بیهوشی بعدش داخل رحم رو با یه دوربین بررسی میکنن من ضخامت رحمم زیاد بو ...

ممنونم عزیزم!عملش سخته؟واینکه زمان مشخصی انجام میشه؟ وهزینه اش تقریبا چقدر میشه؟

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾