2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
عزيزم من ذره اي علائم نداشتم ولي از هفته ٦ چنان حالت تهوعي اومد سراغم كه آبم نميتونستم بخورم بهش فكر ...

دخترعموم مشکوک ب سرطان ریه است۴سالشه همش بیمارستانم توروخدا دعاش کنین

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
😍😍😍😍😍😍وای عشقممممممممم دیگه میگم صددرصد پسر داری😍😍😍😍😍😍😍

قربونت برم که همه ش امیدوارم میکنی که نی نیم پسره 😆 نی نی هومت جان که دختره 😍 

شنبه شب سونو دارم.اگه پسر باشه معلوم میشه 😄

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عین منی خواهررررر فقط من ابغوره دم دستم نبود😁 با لیمو ترش خودکشی میکردم مولا انار ترش و نمک و لیم ...

از اول بارداریم  تاالان ۲ لیتر ابلیمو و ابغوره خوردم ..خدا کنه ضرر نداشته باشه ..نی نیم زشت نشه یه موقع 🤭🤭

ان شاء الله که هیچی نیست عزیزم...خدایا نزار هیچ بچه ای مریض بشه 😔

ان شاء الله که هیچی نیست عزیزم...خدایا نزار هیچ بچه ای مریض بشه 😔

الهی امین ممنون

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ببخشید چند روزم هست یبوست دارم کلا شکمم کار نمیکنه و حالت تهوع کم با سرگیجه هم دارم 

عزیزم دو روز دیگه تکرار کن .ان شاء الله که دوبرابر شده باشه و نی نیت برگشته باشه تو دلت 😍

عزیزم‌من یه چی بگم من بارداری اولم همچی خوردم همچیااا به هیچ عنوان پرهیز غذایی نداشتم تهوع هم نداشتم ...

من بارداری اولم چقدر جگر خوردم..مامانم میگفت خوبه بخور جون بگیری .هرروز میخوردم.الان میبینم میگن ضرر داره .نباید مصرف شه 

دوستان رفتم برای ترشحات ، چک کردن تست فرن دادم ، کیسه آب نبود، سونو هم دادم ک حجم کیسه آبا خوب بود. ...

عزیزم دکتر داده ضرر نداره.بخور به نظرم.مشکلی پیش نمیاد .نگران نباش 😘

دوستان رفتم برای ترشحات ، چک کردن تست فرن دادم ، کیسه آب نبود، سونو هم دادم ک حجم کیسه آبا خوب بود. ...

عزيزم اين تست رو كه واسه كيسه آب هست رو چطور انجام دادن؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جون چطوری؟ بهتری؟ 

سلام مونا جون خوبي خونريزيت كم شد ؟ من بهترم ولي همش استرس خونريزي رو دارم الان شده لك بيني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

واي عزيزم انشاالله خدا به دل مادرش نگاه كنه وشفا بده واسش صلوات ميفرستم 😔😔

الهی فدااات شم عزیزم،یه دنیا عشق میفرستم برات. الهی که برای شمام زود زود عزیزم و همه منتظرا.من عاشق ...

انشاءالله لیلا جون برای هممون خدا معجزشو نشون بده...قربونت

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏