2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
زينب جون اين آزمايش منو ميبيني ميدونم هنوز اهن بدنم كمه ولي اونا كه زيادن چين ؟ مرررررررسي  

عزیزم به خاطر فقر آهن و هموگلوبین سایز گلبول های قرمز کوچکترین و بزذگترینش خیلی باهم تفاوت پیدا کردن

به مصرف آهنت ادامه بده اساسی

گوشت و ماهیچه هم فراموش نشه 

گلم گوشت شتر مرغ هم سرشار از آهن هست فقط یه کم سفته تو زود پز بذار پخته بشه

رسما همش گوشت قرمز و ویتامین سی طبیعی همراهش باید بخوری از بس خون از دست دادی و دو قلو داری 

به خاطر همین هم ریزش شدید مو داری

گلبول های سفید هم که به خاطر بارداری کمی بالاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم عزیزم خیلی زود بی بی زدی  انشاله ک خبر خوبت رو توی چند روز آینده بهمون میدی  هم ...

قربونت، ممنون😘😘😘

پناه بر خدا، هرچی خودش بخواد همون میشه ...

شما تو چه مرحله ای هستی؟ تا حالا انتقال نداشتی، نه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه دفعه اولم بود هیسترو میشدم. من لوله هام بسته بود اما تو طرحی که دکتر از رحم و سپتوم کشیده به نظر ...

دق مرگ خوب گفتی  

خدا از دهنت بشنوه یه دختر داشته باشم  

باور کن مشکل گاهی همین چیزهای کوچیکه که سالیان دراز دامن گیر میشه، ان شااالله تو هم مثل دوست من که گیرش فقط هیسترو بود ،طبیعی باردار شی

سلام به دوستان خوبم .منم برا ماه جدید تصمیم گرفتم دوباره انتقال بدم...دوستان ممنون میشم راهنماییم کن ...

سلام عزیزم طبعت رو میدونی گلم

میخوام ببینم اگر شبیه منه کارهایی که خودم چندسال بود انجام می‌دادم بر اساس طبعم برات بفرستم

مرسی عزیزم انشالله قسمت شما. علائمم مثل پریودیم بود کمردرد زیردل درد و... اما از روز 7 امم هم نفخ ...

انشالله خدا دوقلوهات رو بهت ببخشه🙏🙏🙏دوستم اين درداي پري از چند انتقال شروع شد و تا كي ادامه داشت؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
قربونت، ممنون😘😘😘 پناه بر خدا، هرچی خودش بخواد همون میشه ... شما تو چه مرحله ای هستی؟ تا حالا ان ...

انشاله ک خواست خدا با خواست دلت یکی باشه عزیزم 

من قرار بود ماه قبل خراش داشته باشم این ماه انتقال ک دیگه جریان بیماری مادرم پیش اومد و خلاصه نشد ک بشه 

شادن جان من ی دخمل شیطون سه سال و نیمه دارم 

ک انشاله اگه قسمت باشه واسش ی آبجی یا داداشی بیارم 🌷💖

مناز سال ۹۴ تا ۹۷ مرکز اصفهان درگیر این کارا بودم و پارسال انتقال ناموفق داشتم. بیمار ویژه دکتر کلان ...

عزیزم حتما حتما مرکزت رو عوض کن

حتی اگر اونجا نتونستی جای خوب پیدا کنی بیا تهران

اینجا حداقل واسه جنین بلاست به آدم میگن هر لحظه آماده باش ممکنه بهت زنگ بزنیم بگیم بیایی انتقال تا جنین ها هدر نره بعد روز انتقال تازه یادشون افتاده😮😮😮😮

نه دفعه اولم بود هیسترو میشدم. من لوله هام بسته بود اما تو طرحی که دکتر از رحم و سپتوم کشیده به نظر ...

من به دلم هست انشالله طبیعی باردار میشی....😍😍

ولی موندم چرا اینقدر سپتوم رحم زیاد شده نکنه کار دشمنه😉مرگ بر آمریکا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشاله ک خواست خدا با خواست دلت یکی باشه عزیزم  من قرار بود ماه قبل خراش داشته باشم این ماه ...

انشاالله❤

آخی نازی😍😍😍 خدا حفظش کنه، وای من عاشق دخترم یعنی خیلی دوست دارم

خدا مامانت رو برات نگهداره  عزیزم خیلی خیلی قدرشو بدون، من 8 روز دیگه میشه هفت سال که دیگه ندارمش😔😔😔 همیشه بهش بگو برات دعا کنه هرچند مامانا همیشه برای بچه هاشون دعا میکنن، واقعا دعای مادر یه چیز دیگست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...