2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
جدی؟؟پس ب نظرت اگر بتونم شوهرمو راضی کنم این ماه بریم؟؟ ان شاءالله همیشه خوب باشن عشقولیای من😍😍&n ...

قربونت بشم عزيزم 

اره به نظر من اگه همسرت راضي شد پريود شدي برو تو سيكل عزيزم 

فقط با زور راضيش نكن بزار جفتتون كاملا با شادي وارد سيكل بشين نه كدورت و ناراحتي 

بعد اگه يك درصد تو اون روزافتاد صدقه بزار كنار با خيال راحت  برو 

انشاالله با اولين  انتقال مامان يه گل پسر بشي 🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نمیدونم گلم بعیده آخه منم اون موقع ضخامتم بعد از اینکه بالا نمی‌رفت یهو شد 10، نگران شدم بی رویه رشد ...

زینب جون اخه چون دکتر استرادیولمو کرد ۴ تا استرس گرفتم روز ۱۱ گفت ده ضخامت که عالیه از فرداشم پروژرسترون زدم میگم نکنه تا شنبه ۲۰ بشه😂😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ،کپی کردم میخوام برم تو سیکل ای وی اف ،،دکترم گفته روز یک تا سه پریودی بیا ،،منم 17 پ ...

عزیزم نهایت صدقه بذار بره، شاید سیکل لانگ انتخاب کنن

ماها این قدر برامون داستان پیش میاد که خودش تاخیر میفته

قربونت بشم عزيزم  اره به نظر من اگه همسرت راضي شد پريود شدي برو تو سيكل عزيزم  فقط با زو ...

باشه مرسی عزیزم دعا کن بتونم راضیش کنم،زیاد باهاش موافق نیست حالا گفته میخوام استخاره کنم ،،دعا کن خوب باشه 

مواظب خودت باش 

ینی وقتی پروژرسترون داشتی یهو شد ده؟

نه گلم 7 بود با روزی 3 تا استرادیول 

بعد استرادیول شد 4 تا سه روز بعد رفتم یهو شد 10 حالا شاید چون تو اون مدت رعایت هام رو بیشتر کردم یهو رفت بالا

بعدش دیگه نگران شدم که پروژسترون هام از دو روز بعدش شروع شد و دکترم هم گفت دیگه بالا تر نمیره همون 10 میمونه یا نهایت 11

زینب خانم میکروباای وی اف چه فرقی داره که بعضی هابعدازای وی اف منفی بامیکروباردارمیشن؟

عزیزم رسما هیچ فرقی ندارن 

الان 99 درصد تو آزمایشگاه های جنین شناسی میکرو می کنن

میکرو یعنی اسپرم رو مستقیما داخل تخمک تزریق می کنن

Ivf. یعنی تخمک رو میذارن تو ظرف اسپرم شستشو داده شده و خود اسپرم وارد تخمک میشه

خوبم عزیزم، هیچی دیگه به انتظارم ادامه میدم دیشبم تا صبح باز درد شدید پریودی داشتم صبح خوب شد نمیدو ...

قربانت منم خوبم با درس و مشق دخترم و کلاساش مشغولم روزا هم که همسرم و دختری نیست غذا پختن و جمع جور کردن و قران و دعا کردن ذیگه امید و توکلمون به خدا هست

ان شالله که ههمون نی نی هامون بعد۹ ماه بیان بغلمون

عزیزم رسما هیچ فرقی ندارن  الان 99 درصد تو آزمایشگاه های جنین شناسی میکرو می کنن میکرو یعنی ا ...

خب منکه جنینهام تشکیل شده باای وی اف وفریزشدن نیازی نیست به میکرو؟وبافولیکول 15جنین کیفیت داره؟

نه گلم 7 بود با روزی 3 تا استرادیول  بعد استرادیول شد 4 تا سه روز بعد رفتم یهو شد 10 حالا شاید ...

عزیزم من که روز۱۳ پریودم8.5 بود و از دو روز بغدش پرژسترون و استرادیول خوردم تا روز۱۸ که انتقال داشتم یعنی بیشتر از۸.۵ شده یا همون مونده؟

عزیزم من که روز۱۳ پریودم8.5 بود و از دو روز بغدش پرژسترون و استرادیول خوردم تا روز۱۸ که انتقال داشتم ...

نگران نباش یا همونه یا نهایت شده 9

چرا امروز همه استرس ضخامت گرفتین😉😉😉😉😉

خیالت راحت راحت مامان خانم