2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
ممنونم عزیزم، شام درست کردم سرگرم بشم فقط هنوز گریم بند نمیاد، کلا نه فقط بخاطر حرفای همسرم کلا بحال ...

خیلی خوبه که شاغلی. اینجوری حداقل درگیر کار میشی کمتر فکر میکنی. تازه کوچولویی ۳۳ که سنی نیست. اینا همشون میگذره. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای خواهری حس بدتو درک میکنم ولی آروم باش تا بتونی همسرتو آروم کنی.مگه میشه نازاییه بی علت.حالا یکبا ...

نه خودش مشکل نداره،،  نه ندادم دکتر گفت اونارو هم بدی هیچ تضمینی نیست که باردار بشی یا نشی کلا معلقم گذاشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات

ثمین من اخر نفهمیدم که ای وی ای جی کارش چیه تو نت زده برا مثلا کسایی که ایدزم دارن تجویز میشه برا مقابله با عفونتا داستانش چیه اصا ننوشته ایمنی پایین میاره اتفاقا نوشته برای افراد با کمبود ایمنیه

ممنونم عزیزم، شام درست کردم سرگرم بشم فقط هنوز گریم بند نمیاد، کلا نه فقط بخاطر حرفای همسرم کلا بحال ...

عزیزم، منم امشب دلم گرفته بود گفتم خدایا آخه این چه مسیری بود من افتادم توش اونم همش بی نتیجه😢 هروقت دلم میگیره ها تمام مشکلاتی که تا حالا تو عمرم داشتم میاد جلو چشمم خیلی حس بدیه ... خدا کمک هممون کنه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
حرص رو که همه مردا میدن.فکر کن شوهر من حتی نمیذاره موهامو رنگ کنم،بعد هرچند وقت یه بار میاد میگه ازم ...

خخخخخخخ و همچنین شوهر بنده.5ساله این موهای لامذهب ی رنگ به خودشون ندیده .میگم موهام داره سپید میشه میگه عالیه که خوشگل تر میشی.موهام مثل شوید داره بلند میشه تا کمرم میگم کوتاه کنم میگه نههههههههههه کوتاه کردی نکردیا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مال من که حداقل سه برابر انسولینه انسولین بدون فشار میره تو

واای اون مارکش درد داره😥😔 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من جات بودم ی جوری دهن مادرشوهر رو با گل پرمیکردم که تا عمر داره نتونه نطق کنه.کل خاندان شوهر جرات ن ...

این بشر از رو.نمیره همیشه خدا کارش همینه!تا چیزی هم بگم بچه هاش میگن واای مادرمون پیرزنه بیخیال!درحالیکه خودشون اگه همچین مادرشوهری داشتن حلق آویزش میکردن

خدا ازش نگذره من ک حلال نمیکنم زخم زبون رو

خــــدا امیــد من است...
ثمین من اخر نفهمیدم که ای وی ای جی کارش چیه تو نت زده برا مثلا کسایی که ایدزم دارن تجویز میشه برا مق ...

والا منم نمیدونم فقط گفتن بزن منم میگم چشم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از سینال اف بزرگترن دیگه تقریبا دوبرابر سوزن سینال اف هستن، برای همه یجوره دیگه عزیزم ولی خب من بال ...

والا انوکساهایی که من تزریق میکردم توی جلدهای تکی بودن سرشونم خیلی ریز بود...یعنی میشه آنوکسا مارکشون فرق کنه؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
این بشر از رو.نمیره همیشه خدا کارش همینه!تا چیزی هم بگم بچه هاش میگن واای مادرمون پیرزنه بیخیال!درحا ...

کاش ی کم از خدا بترسه .خدا صبرت بده با این عجوزه خانم