2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
بچه ها مادرشوهرم اومده 🥰🥰🥰🥰اولین کاری که کرد گوشیمو گرفت برد گذاشت رو میز اونورتر ، بعدشم یه خور ...

ای بابا 😅عسل نخور حالا چقدر حاشیه داره مادرشوهرت😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جون يك سيوال داشتم مخاستم بپرسم خانم هاي باردار موهاي زايد بدنتون رو با چي تميز مكنيد؟؟🙈🙈🙈🙈ميشه ازين پودراي واجبي استفاده كرد؟؟

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
بچه ها مادرشوهرم اومده 🥰🥰🥰🥰اولین کاری که کرد گوشیمو گرفت برد گذاشت رو میز اونورتر ، بعدشم یه خور ...

آخی خداروشکر بهتری. دستش درد نکنه. اینا قدیمی هستن نگران نباش میدونه چی بهت بده چی بهت نده. خیلی نگرانت بودم خیلی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخی خداروشکر بهتری. دستش درد نکنه. اینا قدیمی هستن نگران نباش میدونه چی بهت بده چی بهت نده. خیلی نگر ...

فدات لیلای مهربونم 

🥰😍🥰😍🥰😍یه چش غره ای بهم میره گوشی دستم میگیرما 😂🤣🤣🤣

فدات لیلای مهربونم  🥰😍🥰😍🥰😍یه چش غره ای بهم میره گوشی دستم میگیرما 😂🤣🤣🤣

خدا نکنه عزیزم. ولش کن گوشی رو . بخاطر دل ایشونم شده حالا که داره ازت مراقبت میکنه گوشی رو بذار کنار.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان من ۱۸ روز پیش انتقال جنین داشتم امروز آز دادم متاسفانه منفی بود با بتا ۰.۱ حالا بازم لازمه ۴۸ ساعت دیگه آزمایش بدم؟؟؟تو برگه مراقبتا نوشته اگه منفی شد بازم آزمایش بدید ولی من داروهامم قطع کردم😔

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم 

امروز رفتم رویان دکتر هیچ حرف و توضیح خاصی برای انتقال منفی من نداشت تمام ازمایشاتم گفت اگه انجام بدی بازم صددرصد نمیشه گفت مشکل چیه و باردار میشی یا نه خلاصه بعد از این همه مدت منو معلق گذاشت و از نظر علمی هیچی نگفت و.... 

اومدم خونه به همسرم گفتم عصبانی شد گفت کن که گفتم ما هیچ وقت بچه دار نمیشیم این همه ازمایشاتم بدی بازم دکتر بهت گفته هیچ تضمینی نیست و ناشناختست،  گفت این همه پول گرفتن و وقت ما رو هدر دادن و الان خونسرد بهت گفتن دلیلی نداره و تو هم هیچی نگفتی و اومدی خونه... 

خلاصه اینکه تا الان هیچ کس نمیدونست ما نازایی داریم همسرم گفت حتما باید به پدر و مادر خودم و خودش بگیم،،،   گریه کردم گفتم نمیخوام کسی بدونه چون همه رو میشناسم و فقط من تحقیر میشم ولی بهم گفت دیگه طاقتش تموم شده دیگه نمیتونه تو فامیل و آشنا هرکس ازش میپرسه بگه خودمون بچه نمیخوایم، بهت چند روز مهلت داده که خودم به پدر و مادرم و پدر و مادرش بگم من بچه دار نمیشم یا خودش میگه،     این تهدید نیست این عین واقعیته یعنی اگه من نگم خودش میگه به همه هم میگه یعنی همینطوری هم جاری هام چشم دیدنمو نداشتن الان دشمن شاد میشم همشون بچه دارن 

من مادرم قرص اعصاب میخوره و دیابتیه تو زندگیش خیلی اذیت شده پدرمم قرص اعصاب میخوره و مشکلات صرع و خیلی مشکلات دیگه داره اگه بهشون بگم دق میکنن بنده خداها به اندازه کافی تپ زندگیشون سختی دیدن نمیدونم چه غلطی کنم 

از طرفی هم مادرشوهرم و پدرشوهرم امکان نداره بتونن رازدار باشن خود همسرمم اینو میدونه و میدونه به کل فامیل میگن، همسرم میگه میخوام کل فامیل بفهمن که ما بچه دار نمیشیم، کلا خیلی دشمن شاد میشم خیلی تحقیر میشم 

اینا حکمت خدا نیست اینا مجازات خداست ای کاش میتونستم بفهمم چه گناهی کردم مستحق این مجازاتم 

من و همسرم تا وقتی که بچه نمیخواستیم خیلی خوشبخت بودیم از وقتی که پیگیر بچه دار شدن شدیم زندگیمون عوض شدش و بعد از آی یو آی منفی و اینبار میکرو منفی دیگه زندگیم داغون شدش، همسرم میگه دیگه تحمل ندارم میخوام پدر و مادرت خودشون بیان ببرنت دکتر. میگم من که بجز وقتی که تو قرار بوده نمونه بدی و اومدی تمام رفت و آمد هامو تنها رفتم بازم تنها میرم میگه نه باید یکی باهات بیان چون تو زبون نداری جلوی دکتر حقتو بگیری باید پدرت ببره،،،، خودش میدونه پدر من بخاطر مشکل جسمانیش نمیتونه رانندگی کنه بنده خداها اون سر شهرن چطور این همه کرایه بدن بیان و برن خب من خودم با مترو میرم دیگه 

فقط همین که مطلبمو بخونید برام کافیه من دیگه وقتی خدا ولم کرده دیگه از هیچ بنده شم انتظاری ندارم ای کاش آنفولانزا بگیرم بمیرم همه با هم ازم خلاص بشن

عزیزم راستی در مورد درد از دکترم پرسیدم  من این جوریم یه کم راه برم شکمم سفت میشه و درد میگیره ...

مرسی عزیزم آره دقیقا همینطوره وقتی با پتو رو شکم و کمرمو میکشم گرم میشه خوب میشه و دوباره درد نمیگیره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

عززززززيم خيلي ناراحت شدم😔خوب كردي اومدي اينجا حرف زدي باز يه كم سبك ميشي

انشالله كه خدا خودش كمكت كنه واقعا شرايط سختيه و ما هممون يه جور درگير اين قضيه هستيم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

برو پیش دکتر نصر ، به شوهرتم بگو میخوای با من زندگی نباید لهم کنی نمیخوای برو دنبال زندگیت 

ببخشید خیلی عصبانی و ناراحت شدم رک نظرمو گفتم