2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
زود زدی بی بی چک عزیزم ...انشاءالله خدا دلت و شاد کنه مثبت بشی بیای اینجا خبر بدی ما هم برات ذوق کنی ...

امیدوارم عزیزم

ممنونم الهام جان، انشاالله❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من از اولمca125م ۵بود الان۴ کلا هیچوقت بالا نبود مرسی عزیزم خیلی انرژی میگیرم باحرفات خدااززبونت بشن ...

ان شاالله عزیزم مامان شدی 

خوب پس اصلا نگران نباش کلا دیگه هم به اندو فکر نکن

منم دارم گرید 3 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله عزیزم مامان شدی  خوب پس اصلا نگران نباش کلا دیگه هم به اندو فکر نکن منم دارم گرید 3 ...

زينب جون بعد انتقالت و قبل از آزمايشت دردهاي مربوط به آندو كه ماهاي پيش داشتي رو باز داشتي؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دفعه چندپتونه؟؟ به درخواست خودتون یا تشخیص دکتر؟؟ منم دی یا بهمن ماه انتقال دارم ..میخوام هچینگ کنم ...

گلم تا حالا نشنیدم با هچینگ جنینی خراب بشه

خصوصا که با لیزر این کار رو میکنن و کاملا کنترل شده هست

سلام دوستان خوب و خوشین میگم مامانای انتقالی تا چند روز نشاسته با اب یا شیر سویا خوردین؟  امر ...

عزیزم تا چند روز رو نمیدونم چون خودم لووتیروکسین مصرف میکردم دیگه نباید سویا و محصولاتش رو میخوردم با وجود اینکه شیر سویا طعمش رو خیلی دوست دارم. 

نشاسته هم مستعد یبوست بودم نخوردم جز دو سه بار که گوجه سبز زیادی خوردم ترسیدم اسهال بشه 🙈🙈🙈🙈جبرانش نشاسته خورم

عزیزم من تازه به پستت رسیدم چون اون روز پیداش نکردم اگر سوالت رو ریپلای کنی یا تو همون پست سوال صدا ...

من حس خوبی به شمادارم😍

اره رفتم پیش دکترعفونی عکس وازمایش نوشت انجام بدم...

اخه دوسال پیشم این ازمایشو انجام دادم خوب بود اینسری اینجوری شده

تاحالا دیدین کسی ازجهاد نتیجه بگیره؟

اره خیلی همه چی خوبه توجهاد.

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
زينب جون بعد انتقالت و قبل از آزمايشت دردهاي مربوط به آندو كه ماهاي پيش داشتي رو باز داشتي؟!

آره گلم اصلا هیچ فرقی با زمان قبل پری نداشتم

حتی همسرم بعدا گفت رنگ و روی صورتم مثل ماه های قبل بود که پریود میشم، تدارک دیده بود منفی شد بریم یه جایی که ناراحتی رو بشوره ببره

جواب آزمایش هم گرفت نگاه نکرد با ترس و لرز نشست رو صندلی بعد بازش کرد

باورمون نمیشد بتا 500

ان شاالله به زودی قسمتت بشه... 

من حس خوبی به شمادارم😍 اره رفتم پیش دکترعفونی عکس وازمایش نوشت انجام بدم... اخه دوسال پیشم این از ...

عزیزمی خیلی لطف داری

آره دیدم فقط اصلا اسم و نام کاربری و اینا یادم نیست 

ولی تعریف میکروسکوپ الکترونی اونجا رو خیلی شنیدم برای imsi

(یه جور که 8000 برابر اسپرم ها رو بزرگ میکنه و بهترینش رو از لحاظ مورفولوژی انتخاب می کنن خیلی درصد موفقیت رو بالا میبره) 

سلام دخترا من امروز روز دومه انتقالمه ولی کمرم خیلی درد میکنه خودم حس میکنم بخاطر خوابیدنه ولی همش م ...

سلام عزیزم مامان گل

پاشو از رختخواب بیا بیرون اگر دوست داری مامان بشی 😍 😍 😍 😍 

اگر مادری، مادرشوهری، کسی هم گفتی این دوهفته بیاد بگو فعلا برن تا ان شاء الله هر وقت لازم شد تو بارداری

پاشو دختر گل

آب و میوه جات هم فراموش نشه

سلام خانما، من نهم ماه پیش پریود شده بودم سیکل هام هم 29 یا 30روزست اکثرا این ماه که نهم پریود نشدم ...

مبارکه عزیزم. بتات خوبه

۲ روز دیگه همون آزمایشگاه تیتر بتا بده انشاالله دو برابر شده