2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046658 بازدید | 684534 پست

عزیزان من امروز اولین روز از دومین پریود بعد از پانکچرم بود ولی خونریزی زیاد نیست کمه.برا شما هم همینطور بود؟ من همیشه دو روز اول خونریزی زیاد دارم الان نمیدونم چرا اینقد کمه.بیشتر از لکه است اما خب به نسبت قبلا کمه.چرا این طوریه آخه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبي عزيزم ؟ نه خانمي اسم پسرم رو اميرحسين گذاشتيم . 😍😍😍

مبارک باشه قدم پرنس خوشگلت چه اسم نازی هم براش گذاشتی اخه.نامدار باشه الهی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به نظر منم برو بیمارستان،یه آزمایش خون حداقل بگیرن کم خون نشی زیاد. آخه هم دفع ساکه هم هماتوم. ایشال ...

لیلا جون الان گاهی خون رقیق میشه گاهی غلیظ ببشتر رقیقه و گه گاه لخته هم هست ، دفع ساک و اینا و چطوریه غلیظ تره؟ ممنونت میشم راهنماییم کنی عزیزم

[QUOTE=114168242]به نظر منم برو بیمارستان،یه آزمایش خون حداقل بگیرن کم خون نشی زیاد. آخه هم دفع ساکه ...

ای کاش کاری از دستم برمیومد. فقط میتونم دعات کنم عزیزم. اما بعد دفعش انگار تازه از مادر زاده شدی. سبک میشی. فقط بیشتر مراقبت کن و بعدش خودتو با مواد غذایی مجاز تقویت کن خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
@زینبی_بابا       پردنیزولون باید درهفته چندبارداری قطع شه؟

دکتر زرنانی به من گفت تا پایان سه ماه بارداری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا نکنه عزیزم،خیلی خونریزی دارم شوهرم میگه بیا بریم بیمارستان ، میگم برم اونجا چیکار کنم اخه

اخی عزیزم اخه به خاطر قل سالمم کاری نمیتونن برات بکنن باید خودش دفع بشه به نظرت استراحت کن یا اروم راه برو تو خونه ایشالا تا فردا اوکی مطمن باش نهایت دو سه روزه تمومه ولی استراحتتم داشته باش 

لیلا جون الان گاهی خون رقیق میشه گاهی غلیظ ببشتر رقیقه و گه گاه لخته هم هست ، دفع ساک و اینا و چطوری ...

دفع ساک یهو یه چیز بزرگتر از لخته کنده میشه.وقتی داره میاد تو مسیر واژن حسش میکنی. سفید و قرمز قاطیه.بافت داره. یه کم هم از اون کوچیکتر جفت هست که حالا همون سری یا سری های بعد کنده میشه.بعد یه روزم خونریزیت یواش یواش کم میشه. اما لخته همچنان تا دو سه روز شاید دفع کنی.

فدات لیلا جون ممنونم ازت

مونا جون من که سقط داشتم یه روز درد داشتم ینی نصفه روز با نصف روزه فرداش ولی دفع شد یه لخته خیلی بزرگ اومد دیگه اروم شد به نظرم همه چی اوکیه دیگه خدا خودش نگهدار نی نی باشه 😘

فدات لیلا جون ممنونم ازت

قربونت عزیزم. دفع شد اگه حالش رو داشتی ریپلای کن منو. یه کم خیالم راحت شه عزیزم. برات سوره والعصر میخونم که صبورتر شی و بتونی تحمل کنی

دفع ساک یهو یه چیز بزرگتر از لخته کنده میشه.وقتی داره میاد تو مسیر واژن حسش میکنی. سفید و قرمز قاطیه ...

باشه عزیزم ممنونم از توضیحت الان بیشتر خون رقیق و روشن داره میاد 

ایشالله زودتر بیاد 🙏🙏