2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست
خانم دکتر بسیار منطقی ان، هزینه ویزیت مثله بقیه پزشکها و بقیه مراحل هم همینطور، راستش من به خاطر مها ...

اخه من تواین مدت خیلی خرجم زیادشد واسه همون پرسیدم ممنون گلم کلا ای وی اف پیششون حول و حوش۷.۸تومن درمیاد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
یعنی پریود دوم رو نشده رفتی سیکل ال دی رو شروع کردی؟

نه بعد پانکچر پری شدم بعد اونم پری شدم اینکه بیاد پری سومه قرار قرص بخورم پری چهارم میرم برای انتقال

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭 من حذف نتونستم بکنم، گفتم این همه سالم میخورم حالا یه پیتزا روش 😂😂😂😂

اره بخدا منم نمی تونم خیلی سخته وگرنه خوب بود لاغر میشدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
امروز امروز دوباره رفتم سونو دوتا نی نی دارم خداروشکر قلبشونم میزد

😍😍😍😍😍😍😍😍

حس زیبات رو از خدا میخوام برای تمام خواهران چشم براه این گروه

انشاله120 سال قلب جفتشون بسلامت و افتخار بتپه براتون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
راستی یه سوال دیگه هم داشتم. روزی که هیسترو کردم بهم 40 تا اکوئین داد گفت بیست روز روزی دوتا و وقتی ...

خواهر عزیزم نرفتی دکتر خونریزی تا یک هفته بعد از هیسترو طبیعیه....میرفتی یه چک میشدی...

راستی اصلا به چسپندگی فکر نکن منتظرم بزودی باردار میشی😍😍😍😍😍 مثل سارا جونی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

خب خب خب 🤗🤗بچه ها مادر شوهرم که به اب زرشکش معروف میباشد بعد از ۱۶ روز که از دادن خبر بارداریم میگذره تشریف فرما شدن منزل ما 🥰🥰🥰🥰حالا بنده خدا کلی اصرار که چی درست کنم چی دلت میخواد من چی گفتم خوبه؟

پلو ساده با سالاد 🙂🙂🙂دلتون نخواد خیلی دوس دارم 😛😛

خب خب خب 🤗🤗بچه ها مادر شوهرم که به اب زرشکش معروف میباشد بعد از ۱۶ روز که از دادن خبر بارداریم میگ ...

شما هم میکرو کردین؟

من روز پنجم انتقالمه بنظرتون کمی پیاده روی ضرر داره؟درحد ده دیقه یا کمتر

خــــدا امیــد من است...
شما هم میکرو کردین؟ من روز پنجم انتقالمه بنظرتون کمی پیاده روی ضرر داره؟درحد ده دیقه یا کمتر

ای وی اف کردم دوستم نه بابا راحت باش ولی هوا آلوده س واسه نی نی هات ضرر داره زیاد بیرون نمون

بچه ها یکی بود ۲۹ فروردین تایید کرده بود ای وی ای جی رو یه بچه ام داشت

میدونی چیه متاسفانه ادم هایی که کارمند ومسئول تایید کردن هستن چند حالت دارن یا کوکن یا ناکوک الان این که تو رفتی پیشش اصلا حالش خوب نبوده....کاش میرفتی پیش یکی دیگش

مثلا  شیراز قسمت تایید بیمه ی خدمات چند نفر هستن یکبار من رفتم یکیش چنان بداخلاق بود که من از دور میدیدم شماره منم اون صدا زد من نرفتم گذاشتم یکی دیگه بره خودم رفتم رو میز دیگه😉

جالب اینه این سری برای داروهای دکاپپتیل و پیورگان که رفتم یه خانم خوبی بود گفت عزیزم خود داروخانه زنگ میزد برات ثبت میکردم😁لازم نبود بیایی اخه پرونده داری😂😂😂😂

کلا اینا رگ دارن پس ناراحت نباش دوباره برو اگر امروز عصر رفتی فردا صبح برو

ای وی اف کردم دوستم نه بابا راحت باش ولی هوا آلوده س واسه نی نی هات ضرر داره زیاد بیرون نمون

چون دکتر بهم گفت پیاده روی نداشته باش روزای اول برا همین پرسیدم!

انشاله ک نی نی ت رو صحیح و سالم بغل کنی عزیزم برا منم دعا کن بیستم باید برم آزمایش🙏😘🌹

خــــدا امیــد من است...