2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

خانوما من دوتا مکمل پرگناکر دارم یکی واسه قبل بارداریه قبل میکرو می خوردم یکی حین بارداری کدومو الان می تونم بخورم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا انجیرم‌گرمه نمی دونستم من از دیروز دارم می خورم بخاطر یبوست ولی خیلی ببخشیدا بازم شکمم کار نمی ...

انجير خشك و آلو رو خيس كن تو آب جوش صبحها ناشتا چندتا بخور يه كمم از آبش رو بخور روغت زيتونم هر روز بخور امكان نداره ديگه يبوست بگيري

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
زیاده روی خوب نیست گلم حالا یدونه چیزی نیست چون من سردی داشتم از همون اول انتقالم گرمیجات میخوردم مت ...

انشاالله برام دعا کنید مثبت بشم چون دیگه فریزم ندارم ممنون عزیزممم

دوستان دنبال علایم نباشید دیگه اروم باشید و به خدا توکل کنید پنج روزش گذشته بقیش هم میگذره

دوستانی هم جلوتر از ماهستن که راحتتره براشون

دعا کنیم برای هم ان شالله خدا هم جواب دعاهامون و میده

واقعا انجیرم‌گرمه نمی دونستم من از دیروز دارم می خورم بخاطر یبوست ولی خیلی ببخشیدا بازم شکمم کار نمی ...

والا منم هر روز دارم انجیر میخورم بجز امروز که اینجا گفتن گرمه

ببین روغن زیتون عالیه، من خیلی یبوست میگیرم ولی این سری از دو روز قبل از انتقال شروع کردم روغن زیتون با سالاد خوردم اصلا اذیت نشدم تا الان

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انجير خشك و آلو رو خيس كن تو آب جوش صبحها ناشتا چندتا بخور يه كمم از آبش رو بخور روغت زيتونم هر روز ...

می خورم انجیر خشک با آبش دیروز و امروز خوردم بازم همونه روغن زیتونم‌امروز خوردم توسوپم نمی دونم چرا کارایی نداره پس بازم ممنون از توضیحت عزیزم

خانوما من دوتا مکمل پرگناکر دارم یکی واسه قبل بارداریه قبل میکرو می خوردم یکی حین بارداری کدومو ...

والا منم داشتم الانم که انتقال دادم میخورم دکترم نگفت قطعش کن

پرگناکرکانسپشن بود گمونم

والا منم هر روز دارم انجیر میخورم بجز امروز که اینجا گفتن گرمه ببین روغن زیتون عالیه، من خیلی یبوست ...

پس برم خالی روغن زیتون بخورم بنظرت خوبه

والا منم داشتم الانم که انتقال دادم میخورم دکترم نگفت قطعش کن پرگناکرکانسپشن بود گمونم

آره همونه نمی دونم ادامه بدم بازم