2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046698 بازدید | 684538 پست
زینب جون لک بینی پیدا کردم چیکار کنم بعدازظهر پنجشنبست دستم ب هیچجا بند نیس ترسیدم

عزيزم آسپرين و انوكسا رو قطع كن شياف اضافه كن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موناجون شیاف گذاشتم ولی از استرس تمام بدنم میلرزه.  

اصلا نترس عزيزم بيشتريا ما خون رو ديديم فقط استراحت كن شيافت رو اضافه كن تا بري پيش دكترت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام به همگی 

امروز بعد تموم کردن داروهام رفتم سونو 

متاسفانه دو تا فولیکول داشتم یکی 11 یکی زیر 10 یکی هم گفت خیلییییییییییی ریزه 

در نتیجه داروهام رو عوض کرد روزی دوتا HMG  و دور ناف 225 Puregon و 0.25 سی سی سینافکت

گفت یکشنبه بیا سونو

وای که چه سخت puregon پیدا شد!!! 

اهاا تا آخر قرص و می خوری چند روز بعدش پری میاد؟

آره دیگه یه دوره ی بیست و یک روزه

نهایت یه هفته بعدش، من که همیشه دقیق چهار روز بعدش پریود شدم

بعد اول تا سوم میری سونو میشی و استرادیول رو شروع میکنن برات

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینب جون لک بینی پیدا کردم چیکار کنم بعدازظهر پنجشنبست دستم ب هیچجا بند نیس ترسیدم

نگران نباش عزیزم منم فکر میکردم لکه بینی تو بارداری خطر داره ولی هم اینجا زیاد دیدم داشتن هم تو فامیلو آشنا که ماشاالله بچه هاشونم دنیا اومدن، جدیدا یه چیز طبیعی شده انگار😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها‌شیاف  فرنوژست گذاشتم واژینال،ساعت۴ الان رفتم دستشویی  نیم ساعت گذشته ازش فکر کنم همش اومد بیرون😐 چکار کنم؟ چقدر بعدش میشه رفت دستشویی چقدر طول میکشه جذب بشه؟

اصلا نترس عزيزم بيشتريا ما خون رو ديديم فقط استراحت كن شيافت رو اضافه كن تا بري پيش دكترت

باشه لیاناجون فقط من نوین میرم فردا بسته اس اگر ادامه داشت فردا چیکارکنم؟ برم پیش دکتر زنان توبیمارستان

امروز همه یه عالمه فولیکول داشتن کاش منم داشتم یکشنبه منم میرفتم واسه عمل   

دلم واسه خودم سوخت 

کسی بوده شرایطش مثل من بوده باشه؟؟؟ با این داروها به نظرتون جواب میگیرم؟

نگران نباش عزیزم منم فکر میکردم لکه بینی تو بارداری خطر داره ولی هم اینجا زیاد دیدم داشتن هم تو فامی ...

من ۳تا جنین برام انتقال دادن ۳تاشم گرفته اما دکتر گفت یکیش ساک داره اما اون دوتای دیگه رو ندید بنظرتون امکان داره اون دوتای دیگه دارن دفع میشن؟دکتر گفت اون دوتای دیگه احتمال زیاد رشد نمیکنن