2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
خب اخه ايشون با اينكه نچراله ولي بعد از انتقال داروهاي هورموني رو داره كه اونا غلظت ميارن

چی بگم 

آخه معمولا با استرادیول ضد انعقاد میدن 

خودم وقتی استرادیول رو قطع کردم آسپرین هم دکتر گفت قطع کنم با اینکه هنوز پروژسترون دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون میگم پردنیزول کلا با سرم فرق داره؟یکی بهم گفت پردنیزولم سرخود بخور ضرر نداره اما من عوارضشو ...

بله گلم پرد خیلی فرق داره

کی گفته سرخود بخور عوارض نداره 

خواستی تو pv بهت میگم که بدون تجویز دکتر بهش فکر هم نکنی

اینجا میترسم دوستانی که با تجویز پزشک مصرف می کنن نگران بشن

عزیزم من به دکترم اینا رو گفتم فقط خندید گفت بریز دور اگر تمام اون موارد رو در حد زیاد بخوری خطر دا ...

واقعااااا اخه من میترسیدم اصلا توی این چند روز استفاده نکردم.مرسی ک گفتی عزیزم

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
مونا جون اگر بودن چیه دیگه؟ هستن دیگه خیلی هم سفت و سخت :) وای انقدر ذوق دارم برای دوقلوهات. برای عط ...

عزیزدلم آهو جونم ممنونم ازت که برام ذوق داری و به فکرمی 🥰🥰🥰خدا از دهنت بشنوه عزیزم،شرایط رفتن به دکترو ندارم الان یعنی فعلا ندارم ، امروز صبح بیدار شدم فهمیدم سرما هم خوردم ، اگر اسم اسپری هارو یادته بهم بگی ممنونت میشم گلم 😍😍😍

انوکسا نمیدونم واسه شما که سیکل نچرالی چرا داده  نمیدونم شاید به مینور بودن ربط داره، شاید روت ...

واسه منم دکترم روزی 1 امپول انوکسا داده ک میزنم دور نافم اوایل نشستنی میزدم خیلی سخت بود اما الان درازکش میزنم

بله گلم پرد خیلی فرق داره کی گفته سرخود بخور عوارض نداره  خواستی تو pv بهت میگم که بدون تجویز ...

ببخشید من بازم ی سوال دارم دکتر واسم 12 و 16 آذر آز بارداری نوشته میخواستم ببینم واجبه هر دوشو انجام بدم یا اخریش کافیه ؟

مامان ماهک جان من و شما تقریبا پانکچرمون با هم بود.منم الان روز چهار پری هستم.دیروز رفتم پیش دکتر.بر ...

نمی دونم گفت اینطوری صلاح دیدم شما چندتا تخمک داشتی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم چون سیکل با هورمون تراپی میخواد برات انجام بده، اصلا جای نگرانی نیست  یه مدت رحم و تخمدا ...

ااااا اینطوری یعنی بهتره چی بگم دیگه فک کنم‌انتقالم‌بیوفته تو بهمن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزدلم آهو جونم ممنونم ازت که برام ذوق داری و به فکرمی 🥰🥰🥰خدا از دهنت بشنوه عزیزم،شرایط رفتن به ...

عزیزم اسپری هایی که به من داده رستانکس برای بینیه و پولمیکورت تنفسی ولی اصلا" اصلا" سر خود استفاده نکن برای من هر دفعه بعد معاینه داروهام رو تغییر میده. باید ازت تست بگیره اصلا الان تو شرایطی نیستی که سر خود دارو مصرف کنی. من آلرژی شدید و شبه آسم دارم. 

سلام عزیزم خیلی متاسفم  با یه دکتر دیگه ترجیحا تو مرکز ناباروری ویزیت بشین بهتره

ممنونم

شده در جمع بخندی در دلت غم باشد؟! من به غمگین ترین حالت ممکن شادم😔 یا امیرالمومنین کارمو سپردم دست شما
چی بگم  آخه معمولا با استرادیول ضد انعقاد میدن  خودم وقتی استرادیول رو قطع کردم آسپرین ه ...

زینب جان من الان استرادیول روزی دوتا 

ا اس اس شبی یکی

اسید فولیک

امپول پرژسترون روزی دوتا

امپول انوکسا روزی یکی

امگا۳ هفته ای سه تا

دارم و شیاف که از پنجشنبه باید شروع کنم روزی سه تا هر هشت ساعت