2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
بچه ها چند ماه پیش که پانکچر داشتم یه خانومی که واسه انتقال اومده بود میگفت قبل انتقال نزدیکی داشته ...

من بار دومم داشتم ولی بازم منفی شدم😕😕😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدایی خیلی سخته... منم الان دو قلو تو دلم دارم و شاغلم... راستش برای نگهداری همین دو تا خیلی نگر ...

پرستار دارن،از سه ماهگی دوقلوها میاد پیششون..سعی کن پرستار خوب پیدا کنی.مهد کودک مصیبته ...مخصوصا با این ویروسهای عجیب غریب که دورو برمون هست.بچه مهد کودک بره زود زود بیماری ویروسی از بچه های دیگه میگیره...من هنوز دکتر نرفتم.حتی نرفتم آزمایش بدم،واقعا دو روز بود گیج و سرگردون بودم.امروز یکم حالم بهتره...میگم حتما خیریتی توش بوده وگرنه من هیچوقت انتظار نداشتم طبیعی حامله بشم.دیگه دلو زدم به دریا ...سپردم دست خدا..خدل خودش کمکم کنه تا عید بتونم شر درس رو بکنم.والا اونموقع چون بچه نداشتیم و اطرافیان همش پیگیر بچه بودند از ما بخاطر همین رفتم سراغ درس که الکی بهونه بیارم و بگم بخاطر درس بچه نمیخوام.وگرنه اگه از اول بچه داشتم هیچوقت نمیرفتم سراغ درس

بهش بگو ولی خودتو فکرتو درگیر بلاست بودن یا نبودن نکن 

میدونی همش فکر میکنم جنینای من خوب نبودن که بلاستشون نکردن قبل فریز،دست خودم نیست همش این افکار منفی تو مغزم رژه میرن متاسفانه😐😐😐

دیروزم آزمایشگاه گفت وایسا تا جنینات ذوب بشن جنین شناس بیاد ببینه اصلا میمونن تا پس فردا یا نه، دیگه جنین شناس که اومد نیم ساعت بعدش صدام زدن گفتن برو دوشنبه صبح اینجا باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون😙 منم طبعمو نمیدونم نه سردی روم تاثیر خاصی داره نه گرمی کلا خنثام راستی بادکشم رفتم هفته ی پ ...

انشالله که مثبتی ومامان میشی گلم،،خوب کاری کردی منم میرم،،،راستی پیش این خانمه که کنار فروزان عظیمیه رفتی اون که با شوهرش تو کاره حجامت هستن؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بله عزیزم

دختر گل آخه چرا نگرانی میترای برای خودت

خوب این جوری که بهتره سه روزه فریز کردن، بعد از فریز درمیارن و مجدد رشدشون رو تا بلاست شدن نگاه میکنن 

امکانات هم هست که دارن بلاست می کنن دیگه

اغلب هم دیدم روتین کار این هست که سه روزه فریز می کنن و بعد از فریز در میارن و میذارن بلاست بشه

برو افکار بد هم آب بریز بشوره ببره 

ماست رو ميتونم بعضي وقتا با غذا بخورم  ولي شير رو اصلا چند باز با موز و چهار مغز امتحان كردم ك ...

منم همراه هر وعده غذایی میخورم. شیر رو خالی هم میتونم بخورم ولی ۵ دقه بعدش خیلی حال بدی بهم دس میده

انشالله که مثبتی ومامان میشی گلم،،خوب کاری کردی منم میرم،،،راستی پیش این خانمه که کنار فروزان عظیمیه ...

پناه بر خدا😙😙😙

آره عزیزم همونجا رفتم، اون آقاهه شوهرشه؟ نمیدونستم آخه شوهرم چندبار رفته پیشش حجامت کرده

استکاناشو خودت باید ببری ازین ایرانیا هستن ارزونن دستی ده تومنه، در بازار دستفروش داره، از اونا بخر ببر بهشون بگی برای بادکش میخوام خودشون میگن کدوماست

خانومه میگفت بادکش خوبه تو خونه انجام بشه چون بعدش باید جات گرم باشه قبلشم باید شکمتو با روغن سیاه دانه یا زیتون ماساژ بدی حالا یه بار بری همه رو برات توضیح میده فقطم صبح تا ظهر هستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر گل آخه چرا نگرانی میترای برای خودت خوب این جوری که بهتره سه روزه فریز کردن، بعد از فریز درمیار ...

شوهرم میگه مثل اونی هستی تو کارتون گالیور که هی میگفت من میدونستم😅😅😅

چشم زینبی جون، سعیمو میکنم ولی از فردا که خیالم از بابت جنینام راحت بشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم

راستی جلسه ای چقد دادی واسه بادکش؟؟ببخشید عزیزم اینهنه سوال میپرسم😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شوهرم میگه مثل اونی هستی تو کارتون گالیور که هی میگفت من میدونستم😅😅😅 چشم زینبی جون، سعیمو میکنم ...

😂😂😂😂😂