2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
بچه ها ٠.١شد جوابم ديگه نميدونم چيكار كنم،حالم خيلي گرفته است حالم بده ديگه كم اوردم به خدا چرا ا ...

عزیزم خدا کمکت کنه واقعا منفی شدن سخته درکت میکنم😔

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واقعیتش نمی دونم توانشو داشته باشم یا نه من تبریزم

سو ببين از من ميشنوي بار دوم تبريز انجام نده مركزتو عوض كن تهران يك جاي خوب امتحان كن جونتو ك از سر راه نياوردي

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استرس الکی به خودت نده یکی از دوستای من که انتقال داده بود انقدر استرسی بود دو هفته به پشت خوا ...

آهو جان شما تو چه مرحله ای هستی؟حرفای خوبی زدی.منم ان شاالله اگه به انتقال برسم میخوام از حس باردار بودن لذت ببرم.چون تا حالا قسمت نشده انتقال بدم.

خدایا شکرت  
ان شالله نی نی تونو صحیح و سالم بغلتون میگیرید،،،  نه عزیزم بعید میدونم چون دقیق روز موعد پریود ...

ممنون عزیزم انشاءالله هر چی خیره همون بشه و به امید خدا خیلی زود مامانی بشی

نمیدونم والا الان استرس محیط کارمم گرفتم میترسم تا آخرش استراحت باشم من تقریبا هر روز لکه بینی دارم ...

هفته ۱۴ هستم منم هر روز لک بینی دارم. تقریبا ۳ ماهه هم سرکار نرفتم فعلا تو استراحتم ولی این ماه دیگه باید برم سرکار 

ممنونم عزیزم، یه سوال دیگه تورو خدا نگید گیجمو چون واقعا گیج شدم،،،  بلاخره این ازمایش ایمنی و ...

منم نمیدونم فکر کنم هر دوتاش مینویسن.برا من که متخصص خون نوشت. بزار زینبی بیاد بهتر میتونه برات توضیح بده

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم این دفعه چون ضخامتت بالا رفته شدید شده نگران نباش

راستی زینبی جون من 13 سیکلم که سونو شدم ضخامت رحمم 9 بود از فرداش برام پروژسترونو شروع کرد روزی دو تا، یعنی با فردا میشه 6روز که دارم پروژسترون میزنم که پس فردا به امید خدا برم انتقال، فقط اینکه از روزی که پروژسترونو شروع کردم خیلی زیر دلم تیر میکشه بیشتر سمت راستم ولی جوریه که تا واژنمم حس میکنم دردشو

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم 23م سونو دادم دوتا ساک و کیسه زرده دیده شد. خوشحال شدم ولی از طرفی از بارداری دو قلویی میترسم چو ...

مبارک باشه. یه شیرینی هایی داره یه سختی هایی.

بدترینش اینه باید سز شد.

منم اگر دو تا نبود و شرایط عادی بود ، راحت تر میرفتم سر خونه زندگیم. اما الان شوهرمم میترسه ، میگه بمون.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مبارک باشه. یه شیرینی هایی داره یه سختی هایی. بدترینش اینه باید سز شد. منم اگر دو تا نبود و شرایط ...

مگه الان کجایی؟ سز چیه؟ 😥

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مرجان جون سلام عزيزم ني ني هات خوبن  عزيزم شما كي اكوي قلب دادي و چند هفته رفتي غربالگيري دوم ...

سلام .ممنون.خدا رو شکر.شمام خوبین ۳ تایی؟

راستش روز آنومالی رو اشتباه رفتم ، و مجبور شدم هفته بعد برم. دیر شد. ۱۹ هفته بودم. دکتره چون خودش اکو قلب هم میکرد ، گفت کامل بررسی کردم.

مشکلی نبود.

به پیشنهاد زینب جون ، هفته ۲۴ میخوام برم. اکوی بعدی رو.

اما اگر شما ۱۸ رو رد نکردی ، برین خوبه. دوباره ۲۴ هم برین.

مبارک باشه. یه شیرینی هایی داره یه سختی هایی. بدترینش اینه باید سز شد. منم اگر دو تا نبود و شرایط ...

ممنون عزیزم. به امید خدا راحت بگذرن این روزا. امروز دیگه 6هفته و 1روز یا 2روزم بود طبق سونو. طبق تاریخ پربودی 6هفته و 5روزم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مگه الان کجایی؟ سز چیه؟ 😥

الان خونه مامانم اینا.

منظورم سزارین بود. من از سزارین وحشت دارم. ولی دو تا رو فعلا هر چی دکتر رفتم گفتن سزارین.مخصوصا که جفت هامم پایینه.

البته یک قلو هم بود ، جفت بالا نمیرفت ، باید بیخیال سرارین میشدم.

ممنون عزیزم. به امید خدا راحت بگذرن این روزا. امروز دیگه 6هفته و 1روز یا 2روزم بود طبق سونو. طبق تار ...

ب سلامتی.

بچه اول باز دوقلو راحتتره.

من الان مسئولیت پسرم هست.

نمیتونمم کامل استراحت کنم.

یه سری کار ها رو اجازه نمیده جز من کسی براش انجام بده.