2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قرص جینسینگ قرمزم خوبه ها عزیزم من تعریفشو شنیدم برای شوهرم گرفتم یه ماه خورد دکتر منم کلا عادت ندا ...

چندتا جنین داری؟ کلا چندتا تخمک داشتی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد چندتا پری می خوای انتقال بدی؟

به منم گفتن دومین پریود منتها من بعداز پانکچر(شهریور ماه بود) تقریبا یه ده روز بعدش که پری شدم یه هفته بود تموم شده بود دوباره پری شدم رفتم دکتر گفت سیکلت بهم خورده بهم ال دی داد تموم شد پریود شدم رفتم برای انتقال که بهم استرادیول داد حالا فردا دوباره باید برم سونو

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چندتا جنین داری؟ کلا چندتا تخمک داشتی؟

27تا تخمک داشتم خداروشکر 15تا جنین دارم

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام به همگی من دیروز پانکچر شدم فردا انتقال دارم آیا نیازه توی این فاصله چیزی بخورم که تاثیر داشته ...

سلام، امروز که لیوان آب کمی سر با یه قاشق نشاسته بخور فردا صبح انتقال هم یه لیوان آب کمی سرد با نشاسته بخور، مثانه نیم پر برو

زينبي جون زماني كه داريم استراديول ميخوريم براي انتقال جنين فريز ميشه نزديكي داشت؟! دچار لكه بيني نم ...

ما که داشتیم و مشکلی هم نبود، بعید میدونم منعی داشته باشه ولی از دکترت بپرس محض اطمینان خاطر بیشتر

خانمها من روز هشت انتقالم بی بی زدم منفی بود یعنی دیگه امیدی نیست فقط لطفا حقیقت رو بگید امیدواری ال ...

گلم جنین ات چند روزه بوده؟ تو جنین 3 روزه که میگن واسه بعضی ها نهم به بعد نشون میده، حالا به نظرم هشتم خیلی زوده ، خیلیا بودن بی بی منفی ولی آز مثبت داشتن

خدانکنه عزیزم...یه روز درمیون میرفتم درمانگاه سرم و امپول ضد تهوع میزدم .اونروز دکترم گفت امپولش اتی ...

عزیزم به قول دکترم مه نمیشه آدم بمیره 

بعد هم تو بیمارستان دقیقا همون آمپولو میزنن، گاهی متوکل پرامید، گاهی هم ضد تهوع های دیگه که تکراری نباشه همین

بعد هم شما بارداری قبلی یادمه گفتین تا اون اواخر اندانسترون(دمیترون) خوراکی داشتین ولی خدا رو شکر دخترتون سالمه

عزیزم چاره ایی نیست، نمیتونی صبر کنی که دل و جیگرت بیاد تو حلقت که، به نظرم بهش بگو چند نوع ضد تهوع تزریقی بده برات که همش نخوای دمیترون تزریقی بزنی، منظورم اینه دائم عوض بشن 

راستی قرص ومیگان 500 هم خوبه تا روزی دو تا مجازی بخوری اونم کمک میکنه

والا تو بیمارستان هزار جور بیماری و آنفولانزا و عفونت هست که وحشت میکنه بره و آخرش هم همین دمیترون تو سرم بزنن

زینبی جان ژل رویال طبیعی از کجا بگیریم، جایی سراغ داری؟ و اینکه از کی تا کی بخوریم خوبه؟ 

شرمنده گلم الان نه سراغ ندارم ولی اون موقع یکی از دوستام از کندو دار واسم خرید حتما هم باید تو یخ برات بفرستن و جای خنک باشه 

اگه لانه گرینیه چرا بازم هست دیروز هم بود بعدش نبود الان دوباره هست😞😞😞ماه قبل ۲۲ پری شدم ، الان م ...

گلم تو رویان به ما گفته بودن اگر نزدیک های روز آزمایش مثلا دو یا سه روز مونده به آزمایش لک دیدید دوتا پروژسترون را بکشید به یه سرنگ و هم زمان تزریق کنید، نکنه باید دوز پروژسترونت را بالا ببری چون لکه دیدی!