2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قربونت برم خیلی لطف میکنی اگه بزاری ...انشاءالله خدا جواب این مهربونیاتو بده 😘😘😘😇

عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده، هر کدوم رو دکتر صلاح بدونه برات بررسی میکنه، اگر دفعه اول و دوم انتقال هستی و مشکل خودایمنی نداری نیاز به بررسی نیست، خیلی هم واسه استارتر تاپیک آنا جون دعا کن چون بانی اینجاست و تا چند وقت پیش هم میومد و جواب دوستان رو میداد ولی الان یه سری مشکلات براش پیش اومده، خیلی التماس دعا داره

اگر جنین فریز هم داری که فقط ایمنی و انعقادی انجام بده بقیه رو لازم نیست

در کنار اینها شاید دکتر بهت بگه هیسترو از رحم انجام بدی یا prp یا هچینگ جنین، یا انتقال جنین بلاست باشه و... کارهای تکمیلی دیگه برای + شدن در دفعات بعدی ivf

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

قبول دارم تا حدی ولی خب خیلی میترسم سیکلوژست رو قطع کنم واسه خودم چون هم جفت پایین دارم هم سرکلاژ کر ...

عزیزم یه سوال من ضخامتم رو تو برگه ای که روز انتقال بهمون دادن زده بود 7/6 ، به من استرادیول ندادن فقط شیاف اندومترین روزی دوتا ولی به خیلی ها شنیدم که توضیح میدادن بهشون استرادیل و شیاف سه تا داشتن ، به پرستار گفتم من استرادیول احتیاج ندارم گفت نداشتی که برات ننوشتن ،،، نکنه امیدی به این دوتا جنین ندارن یا کیفیتشون خیلی پایینه دیگه دارو ندادن ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه سوال من ضخامتم رو تو برگه ای که روز انتقال بهمون دادن زده بود 7/6 ، به من استرادیول ندادن ف ...

نه عزیزم اصلا این جوری نیست 

تو انتقال فرش اصلا استرادیول نباید بدن چون غلظتش توی خون بالاست و اگر بیشتر هم دریافت کنی مانع لانه گزینی میشه 

اصلا هم این جور نیست به جنین ها امید نداشتن، اگر نداشتن که انتقال نمیدادن، در مورد اون کنجد ها فکرای خوب کن ان شاء الله که مامان شدی گلم 

واقعا علایم نداشتی الان چند ماهته

تازه مثبت شدم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
به سلامتی مبارک باشه

ممنون عزیزم. انشالله شما هم مثبت میشی. توکل به خدا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام من چند روز پیش برای ivf تخمک کشی کردم از 14 تخمک 6 تا را گرفتن اون 6 تا هم چون رشد نکرد ازبین ر ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

عزیزم آزمایش ذخیره تخمدان دادی؟ تو مرکز ناباروری؟

کدوم شهر انجام دادین؟ 

همسرتون کجا آزمایش اسپرم دادن؟ مرکز ناباروری؟ 

اصلا یهو جا نزن قطعا تهران بیایی امکانات بیشتری هست 

سلام دوستان من برای آی وی اف پانکچر شدم از ۱۵ تا تخمک ۱۰تاش جنین شد. فقط دوتاش کیفیت داشت یکیشو گفت خوب یکی دیگشو گفت خیلی خوب مال من فریزه و انتقالم دو ماه دیگه گفت ۸ تای دیگش بدرد فریز نمیخوره. دوستان با دو تا جنین شانسم خیلی کمه؟ 😭😔😔😔😔😔😔😔😔

سلام بچه ها من این ماه یک هفته یعنی از ۲۰سیکل تا ۲۸سبکل انتی بیوتیک خوردم براب عفونتم..دیروز این بی بی مثبت شد یعنی اثر داروهاس؟من تجربه ندارم

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
سلام بچه ها من این ماه یک هفته یعنی از ۲۰سیکل تا ۲۸سبکل انتی بیوتیک خوردم براب عفونتم..دیروز این بی ...

نه فکر نکنم انتی بیوتیک ربطی بهش داشته باشه 

برو از بده عزیزم مبارک باشه😍😍😍

خدا جونم شکرت...
من مشکل آب خوردن دارم به زور روزی یه استکان با متفورمین و فولیک اسید می خورم. 2تاشم باهم می خورم مجب ...

منم این مشکلو دارم بعضی وقتا چهار پنج تایی قرصو با هم میخورم، آب بهم حالت تهوع میده نزدیک انتقالم هستم نمیدونم چیکار کنم😔

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...