2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
من اصلا هیچ حس و علایمی ندارم فقط لکه بینی دارم  همش میگم نشده و نگرفته لکه بینیم که تمومی ن ...

من یهرخانومه رو تو مطب دیدم ، گفت کلا لک بینی داشته بعد انتقال، و مثبت شده بود. نگران نباش. فقط با دکترت مطرح کن اگه میخواد دارو رو اضاف کنه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم اون که گفتن جنین 8 سلولی آ، یعنی خیلی عالی بوده، چرا بد باشه  پس روش شانگهای رو براتون د ...

حالا اونش که باید یدونه یدونه جمع کنم گره ی کاره.موندم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی نرم دکتر آمپول بده؟ واستم خودش بیاد؟

اره بزار طبیعی پریود شی.کم امپول و دارو زدی .باز بری امپول بزنی.بزار یه کوچولو بدنت استراحت کنه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزدلم ایشالله بزودی حالت بهتر شه و بقیه دوران بارداری رو راحت تر بگذرونی. شما کارت هم زیاد بود یکم ...

مرسی عزیزم 😍😍 ان شاء الله قسمت خودت یه بارداری شیرین و بی دردسر 😘😘

نه عزیزم همه شدید هایپر نمیشن من خودم خیلی سبک بود هایپریم. و خدا رو شکر میکردم چون کسی که هایپر میش ...

شما ذخیرتون چند بود؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ای بابا منم فیبروکیستیکم 

بیخیال عزیزم.فکر نکن بهش.خوبه حالا تااخرش نیست و فقط تا ده هفته استرادیول داریم..واسه انتقال خوب پیاده روی کن و اب زیاد بخور که ضخامتت بره بالا زودتر و زیاد نخای استفاده کنی قرصشو.من روزی ۴ تا دارم ولی خیلی های دیگه فقط دوتا دارن.

ان شاالله عزیزم  پس حتما جای معتبر آزمایش بده گلم اگر لیست این آزمایش ها رو نداری هم بگو برات ...

قربونت برم خیلی لطف میکنی اگه بزاری ...انشاءالله خدا جواب این مهربونیاتو بده 😘😘😘😇

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
من یهرخانومه رو تو مطب دیدم ، گفت کلا لک بینی داشته بعد انتقال، و مثبت شده بود. نگران نباش. فقط با د ...

خدایی راست میگی

به دکتر گفتم شیاف اضافه کردن ولی باز تعییر نکرده و قطع نمیشه-گفتن باید صبر کنی تا روز آزمایشت

آخه من اصلا علائمم ندارم

هیچ حس و دردی ندارم

حالا دو سه روز دیگه باید ازمایش بدم

بیخیال عزیزم.فکر نکن بهش.خوبه حالا تااخرش نیست و فقط تا ده هفته استرادیول داریم..واسه انتقال خوب پیا ...

من مشکل آب خوردن دارم به زور روزی یه استکان با متفورمین و فولیک اسید می خورم. 2تاشم باهم می خورم مجبور نشم یه استکان اضافه آب بخورم اصن تشنه ام نمیشه بدنم آب نمی طلبه

من مشکل آب خوردن دارم به زور روزی یه استکان با متفورمین و فولیک اسید می خورم. 2تاشم باهم می خورم مجب ...

منم همین طور بودم.دیگه مجبوری بخوری..یکم طعمدارش کن بخور.یه ذره آب لیمو تازه بچکون توش بتونی بخوری. گول بزن خودتو.زوری بخور 😄