2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
تازه من همه ي اينارو دادم آذر ماه پارسال باز اينارو نوشته چون تاريخش گذشته بود قبليا من كه دكترم ذ ...

گلم اگر پیش متخصص خون یا ایمونولوژی بری حتما برات مینویسه

حالا شاید همه موارد رو ننویسه ولی حداقل درست توجیه می کنن

پرد‌رو‌حدود دوهفته قبل پانکچر داشتم بعد کم کم قطع شد تا یه هفته بعد انتقال که دوباره شروع کردم، ...

والا اونو دیگه نمیدونم ولی برای قطع پرد سه روز فقط یک قرص بخور

سه روز بعد نصف قرص

بعد سه روز یک چهارم قرص و بعد قطع کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم مامان شدن مبارکت باشه مهم اینه که دو روز دیگه که آزمایش میدی، بتا دوبرابر شده باشه

ممنونم ،،انشالله ک بتا بالا بره

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
مرسی خواهر ممنون بابت وقتی که گذاشتی ...آره آزمایش های هورمونی روکامل انجام دادم که کم کاری تیروئیدر ...

اوکی گلی، پس بذار همین الان بگم

حتما حتما مرکز ناباروری باید بری حتی از نوع دولتی، آزمایش اسپرم مراکز ناباروری زمین تا آسمون با بقیه جاها فرق دارن و اگر بیرون آز دادی عزیزم باید بگم اعتبار اصلا نداره چون تو مراکز با چشم انسان آنالیز اسپرم انجام میشه و دقیق هست 

ولی تو بقیه جاها کامپیوتری هست و الکی همه چیز رو گل و بلبل نشون میده

آزمایش ذخیره تخمدان هم جز اونایی هست که باید تو مرکز ناباروری باشه 

و خلاصه بگم باید یک جای خوب پیدا کنی و استارت بزنی مجدد

از دوستان اینجا فکر کنم جای دولتی رفتن تو شیراز و موفق هم شدن، الان صداش میکنم

@نفسی835   جان بیا برای دوستمون توضیح بده

مرسی عزیزم دیروز رفتم دکتر و داروهای پانکچر رو گرفتم پریودمم 3 روزه تاخیر داره چون لکه بینی دارم بعی ...

ان شاالله که دیگه فقط مراسم شادی دعوت بشید 

آره خوب کاری میکنین زمان میدین

نگران اون یک ماه نباش، یک ماه قبل وبعد از تاریخ تولد هیچ اثری تو ذخیره و این چیزا نداره

راستش شاید بشه گفت همدردیم من همسرم ازو اسپرمیه برا تشکیل جنین ازتو بافت بیضه اسپرم گرفتن ولی همون ا ...

موموجون توکلت بخدا باشه اگه اون بخواد میشه فقط دعا کن و از ته دلت بخواه و ناامید نشو ..منم برات دعا خوندم انشاءالله مثبت میشی عزیزم و به امید برای ما میشی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ان شالله عزیزم چقدر مراحلش استرس داره ما که تو اون مرحله اول مثبت شدنش مونده بودیم، فکر میکردیم ...

به دنیای پر استرس مادر شدن خوش اومدی عزیزم

آره خیلی خیلی استرس داره و اصلا قابل مقایسه با قبلش نیست ولی باید به خاطر نی نی کنترلشون کنی

نه سیکلوژیست خارجی بود. تموم شدن الان چندروزه ایرانی‌ش دارم استفاده میکنم. همسرم از ابن سینا برام گر ...

چه خوب، پس راحت مقعدی بذار، واژینال کثیف کاری داره و احتمال لک بینی رو بالا میبره این تجربه خودم و چند تا از مامان های اینجاست

به دنیای پر استرس مادر شدن خوش اومدی عزیزم آره خیلی خیلی استرس داره و اصلا قابل مقایسه با قبلش نیست ...

زینبی جان یه سوال داشتم من که تقریبا پانزده ماه پیش آزمایش ایمنی دادم یکی از سی دی هام مشکل داشت الان ممکنه دوباره آز بدم و اون سی دی تغییرکرده (درست)شده باشه؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
زرشک و زعفران و آویشن و این چیزا  که باز اگر در حد غذا خورده بشه مهم نیست، ولی مثلا دمنوش زعفر ...

سلام زینب،جان 

واسه اولین انتقال هم نیاز هست آزمایش های ایمنی انعقادی رو داد؟؟؟ به دکترم بگم مینویسه یا دکتر دیگه باید برم ؟؟

بعد واسه آزمایش مرکز باید برم یا آزمایشگاه های خصوصی هم دارن ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود