2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یازده سال!

انشاله امسال آخرین سال انتظارت باشه عزیزم 

بخدا هرکسی اینجا از انتظار چند ساله حرف میزنه جیگرم کباب میشه چون خودم دیدم و کشیدم 

انشاله خیلی زود زود چشم انتظاری منتظرا ب سر بیاد و خیلی زودتر از اونچه ک فکرشو میکنن عزیز دردونشونو بغل میگیرن 💖🌷🌺😍

خوبی لی لا جان  چ خبرا  چه میکنی عزیزم  الان داری دارو مصرف میکنی  ...

فدااات شم. پرولاکتینم بالا بود،کابرگولینم چند روز پیش تموم شد. حالا باید برم مجدد آز پرولاکتین بدم و آزمایشای دیگه. فقط یه کاری تو اسفند ماه برام پیش اومده،موندم دو دل که وارد سیکل بشم یا بذارم اسفند ماه برم تو سیکل. بعد انجام کارم

راستی ممنون خیلی بهمون کمک میکنی تو پیدا کردن داروها. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاله امسال آخرین سال انتظارت باشه عزیزم  بخدا هرکسی اینجا از انتظار چند ساله حرف میزنه جی ...

قربون دل مهربونت بسارا جون. امیدوارم دعات در حق همه منتظرا مستجاب شه. و شمام به زودی برای بچه ات هم بازی بیاری. دروغ چرا راستش من خیلی به بچه دار شدن خودم امیدوار نیستم

فدااات شم. پرولاکتینم بالا بود،کابرگولینم چند روز پیش تموم شد. حالا باید برم مجدد آز پرولاکتین بدم و ...

عزیزمی 

بقول زینب جان دارم بخودم کمک میکنم 

کاش کارهای بزرگتری از دستمون واسه هم برمیومد 

درد این راه سخت یطرف درد هزینه ها یطرف و نبود دارو یطرف 

خدا ب همه کمک کنه انشاله

راستی برای آز پرولاکتین چندین شرط داره ک احتمالا میدونی 

ایندفعه سعی کن خیلی بهتر اون شرایط رو رعایت کنی 

و امیدوارم ک نتیجه آزمایشت خوب باشه 

و هرطور و هر زمان ک صلاحته بری تو سیکل 

پنگول جونم چطوری؟بهتری عزیزم؟

فدات عشقم خیلی خوبم امروز کلی تمیزکاری کردم تو خونه آخه ۱۰ روز بود مثلا استراحت نسبی داشتم عملا کاری نمی کردم فقد اسمش نسبی بود😆بعدشم رفتم یکم دور دور و خرید خیلی خوب شدم به خودم اومدم که دوباره انشالله باید شروع کنم دوباره کلی وسیله خریدم تا آقا رو تقویت کنم 🙈😖روز از نو روزی از نو 😣 

نمیشه اینطوری هم گفت ، چون بالاخره همین تحقیقاتی که انجام دادن الان ماها داریم استفاده میکنیم ، هر چ ...

بله ولی باید اطلاع بدن و خیلی مهمه که راضی باشه ادم یا نه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ان شالله عزیزم ممنونم،  انتظارم از دوتا بیشتر بودش، التماس دعا

ایشالا دوتاش بهت جوری میچسبن که میای اینجا میگی وای رفتم سونو دوتا قلب دیده شده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فدات عشقم خیلی خوبم امروز کلی تمیزکاری کردم تو خونه آخه ۱۰ روز بود مثلا استراحت نسبی داشتم عملا کاری ...

پس حسابی خسته نباشی. خداروشکر بهتری. راستی پیشاپیش تخت نو هم مبارک دوستم.امیدوارم پر از انرژی های خوب باشه و روش نی نی رو بین خودت و باباییش بخوابونی

قربون دل مهربونت بسارا جون. امیدوارم دعات در حق همه منتظرا مستجاب شه. و شمام به زودی برای بچه ات هم ...

مهربونی از خودته عزیز دلم 

آیا جز دعا در حق هم کار دیگه ای میتونیم بکنیم 

وای دختر این چه حرفیه 

خدا قهرش میگیره 

این حرف یعنی از قدرت خدا ناامید شدی!؟ 

دیگه این حرفو نزن از من ناراحت نشی خواهر چون خیلی عزیزی دوست ندارم ناراحتیتو ببینم 

دخترخاله من از شما بزرگتره 

شوهرش مشکل شدید اسپرم 

یبار قبلا تعریف کردم 

تو اوج ناباوری طبیعی مامان شد