2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نه نه اصلا، اگر داشت که تو همون آزمایشگاه از بین میرفتن یا تو گزارش میومد اون سلیقه خودم هست که دو ...

بهمون گفتن ۳تا جنین پسر دارین که گرید دوتاشون a و یکیشa_b

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خوبی مهلا جون  چ خبر آزمایش دادی بسلامتی؟؟

نه هنوز ندادم  عزیزم روز دهم انتقالمه 

ولی دیشب  ساعت ۱۱ ترشح قهوه ای رنگ داشتم سریع یک شیاف گذاشتم ، امروز هم زنگ زدم به مرکز گفتند شیافها رو ۸ ساعته کنم و مایعات زیاد بخورم و استراحت کنم ، دیروز سمت چپم خیلی تیر میکشید که بعدش اینجوری شد ، حالا یا  علائم پریود بوده چون دوروز مونده به تاریخ اصلی پریودم یا تهدید سقط  دیگه توکل  روز چهاردم انتقال میرم آزمایش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فمبیون یک پیدا کردم ولی نهایتا تا یکماه دیگه انقصاش سر میاد 

بازم خوبه. از کجا پیدا کردین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام زینبی بابا،  امروز رفتم انتقال از ده تا تخمک ۲ تا جنین شد چرا اخه؟  ازشون پرسیدم چرا ...

احتمالا بدرد نمی خوردن منم ۲۵ تا تخمک داشتم ۱۸ تاش جنین شد ۸ تاش فریزن و ما ۱۰ تاشو خواستیم تعیین جنسیت بشن از ۱۰ تا ۳تا پسر شدن ۶تا دختر یکیشم xoبود یعنی از لحاظ کروموزومی مشکل داشته احتمالا برای شمام مشکل داشتن ایشالا با همون دوتا مامان میشی عزیزم انرژی مثبت بفرست 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دکترمن گفت خارجیش بهتره ولی کم یاب شده

من زنگ زدم داروخانه کلینیک ابن سینا اونا داشتن.احتمالا شوهرم فردا بره بگیره 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من کلا از دو ماه قبل به جای فولیک اسید  فمیبیون میخوردم الان چند وقته که تموم شده و دارم فولیک ...

فقط فولیک 5؟یا مثلا ویتامین دیگه بهت گفته استفاده کنی

عجب، پس بهتر که هیچی نگم و مثل دختر خوب با دوتا بچه هام برم سرکارم

آره فکر نکن رییس یا همکارت دلشون برات میسوزه 

رئیس که استرس میگیره که از این به بعد باید همش درگیر مرخصی ها و کم کاریهات باشه ،  و کم کم جایگزین ،

همکارات هم یک موضوع پیدا می کنند برای غیبت ،

تازه ممکنه نگران بشن که کارای تو روی سر اونا ریخته بشه  

چون بارداری از همون اول  تو محیط کار روش یک حساسیتی هست چه برسه به بارداری ناشی از آی وی اف !!!

اون موقعی که من رفتم برا انتقال قانونا جنینام باید بلاست میبودن ولی توهمون چهار روزه مونده بودن این ...

حق داشتی عزیز 

دکتر عارفی دکتر بسیار حاذقیه 

ک خیلیا باهاش ب نتیجه رسیدن 

من وقتی میخواستم میکردی سوم رو شروع کنم قبل از شروع مجدد با طرازی گفتم یبارم برم واسه ویزیت ببینیم چی میگه 

مطبش تازه از خ ولی عصر اومده سعادت آباد 

ی مطب بسیار شیک و خیلی بزرگ ک گوش تا گوش آدم نشسته بود 

خوب يادمه وقتی این صحنه رو دیدگ یاد آرایشگاه‌ها شب عید افتادم ک همه جور آدمی میاد و عجله داره واسه رفتن 

تازه ساعت سه دکتر نیومده بود بخودم گفتم این همه آدم قراره چ ساعتی ویزیت شن و برگردن 

خلاصه بگذریم من دقیقا اونجا چها ساعت نشستم 

یعنی رسما زخم بستر گرفتم 

خودش آدم زبده ای هستش اما ی مامای عجول و حواس پرت ب معنی کامل 

وقتی از اتاقش اومدم بیرون دیدم آزمایشاتی ک عارفی گفته این ماما اصلا چیز دیگه ای نوشته و داروها اشتباه 

و جالب بود وقتی بهش نشون دادم حاصر نبود زیر بار اشتباهش نمی رفت 

خلاصه اینکه دکتر ب دلیل ویزیت تعداد زیادی از مراجعین عملا دچار سهل انگاری میشه 

و بعدا شنیدم مریصای آخرو دیگه درستو حسابی ویزیت نمیکنه 

خب یکی نیست بگه آقا جون مجبوری توی چهارساعت پنجاه تا مریص ببینی ک خطای کاریتو بالا میبره 

و واسه همین دیدم باز ب دکتر خودم مراجعه کنم خیلی بهتره 

تو مطبش صدایی شنیده نمیشه همه آروم صحبت میکنن

درسته مطب طرازی هم معطلی داره

ولی خودش معاینه و سونو میکنه خودش دارو مینویسه 

خودش آزمایش مینویسه و ب تک تک سوالات جواب میده 

احتمالا بدرد نمی خوردن منم ۲۵ تا تخمک داشتم ۱۸ تاش جنین شد ۸ تاش فریزن و ما ۱۰ تاشو خواستیم تعیین جن ...

راستی از اون ده تا ک سه تاش پسر شدن 

با دخترا ک هفت تا بودن چیکار کردن؟؟