2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
 انشاله بهتر بشی....همش بیادتم.😍 ال دی واله میخورم دو روز اول از ترسم با قرص صد تهوع خوردم ام ...

سلام مریم جان من الان نزدیک دو ماهه دارم میخورم 

خداروشکر با این معده داغون من اصلا عوارصی برام ایجاد نکرده 

نمیتونی یه دکترعمومی یاداخلی بری صحبت کنی جربانتوبگی وبخوای برات سه روزاستعلاجی بنویسه ومحل کاربگی ا ...

اینم راه حل خوبیه، دیگه الان که خونه اومدیم و نهار میخورم تا یکم استراحت کنم شاید غروب بریم یه دکتر همین کارو انجام بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جان به من این سری قرص پروپرانولول دادن تا اونجایی که میدونم برای تپش قلب میدن این قرصو، من مشک ...

والا پروپرانولول رو دیگه واسه انتقال صلاح نمیدونم، خوب خودمون استرس رو کنترل میکنیم دیگه 

رده مصرفش هم B نیست تو بارداری که بگم عیبی نداره

قربونت برم بسلامتی انشالله سالم بغلش کنی عزیز دلم.والا منو برا 28 م گذاشته گفت نمیخوام زود عملت کنم. ...

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی...برامنم 26گذاشت دکترم

اره زین زود زایمان کرد..پسرش بخاطر ریه هاش ک.کامل نبود تودستگاه هست..انشاءالله ک زود حالش خوب بشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره میدونم میخواستم اگه دیگه واقعا لازم شد استفاده کنم و فقط به ریسم نشون بدم و رک  بهش بگم نمی ...

دیگه بدتر ، رئیست میفهمه که دیگه این نیرو  کاریش دیگه براش نیرو بشو نیست😁😁😁😁  شک نکن 

والا پروپرانولول رو دیگه واسه انتقال صلاح نمیدونم، خوب خودمون استرس رو کنترل میکنیم دیگه  رده ...

زینب جان من سر دخترم از ماه هفت تپش شدید قلب گرفتم و طرازی نزدیک ب دو ماه این دارو رو بمن داد 

البته من مثل دميترون چهار قسمتش میکردم و هر دفعه گ اجبارا یک چهارم میخوردم 

با دو داروساز داروخانه های مهم (13ابان و 29 فروردین) هم صحبت کردم گفتند ایرادی نداره

سلام عزيزم ممنونم خداروشكر. مرسي مهربونم. متاسفانه قندم بالاست و نگرانم هيچي هم نميخورما ولي قندم با ...

عزیزم.منم 27هفته ک.ازمایش دادم قندم ی خرده.بالابود 2هفته رژیم گرفتم خداروشکر کنترل شد

ی خرده رعایت کن انشاءالله ک.براتو هم.کنترل میشه 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا پروپرانولول رو دیگه واسه انتقال صلاح نمیدونم، خوب خودمون استرس رو کنترل میکنیم دیگه  رده ...

سلام زینبی بابا،  امروز رفتم انتقال از ده تا تخمک ۲ تا جنین شد چرا اخه؟  ازشون پرسیدم چرا جواب ندادن گفتن به اینا فکر نکن ام شالله با این دوتا مادر میشی،،،  آخه دلیلش چیه همه کمتر از من تخمک داشتن ولی جنین هاشون بیشتر بود، من همسرم مشکل نداره منم که مشکل ندارم پی چرا هیچی برام فریز نموند،،،  توصیه بعد انتقالتون چیه؟؟

انشاله بهتر بشی....همش بیادتم.😍 ال دی واله میخورم دو روز اول از ترسم با قرص صد تهوع خوردم ام ...

نه عزیزم.من.مشکلی نداشتم باخوردنش..شاید کلیه دردت برا چیز دیگه هست..دور از جون عفونتی سنگی چیزی نداری؟ 

سلام عزيزم ممنونم خداروشكر. مرسي مهربونم. متاسفانه قندم بالاست و نگرانم هيچي هم نميخورما ولي قندم با ...

منم قندم بالا بود 

برنج رو کلا حذف کردم 

هر روز تست قند خون داشتم ت ی خونه 

فقط گوشت کباب شده یا بخارپز میخوردم 

سلام عزیزم  من فقط روی تغذیه فوکوس کرده بودم و دکترم گفت مکمل نیازی نداری دیگه نگرفتم تغذیه ه ...

تغذیرو چی کار کنم عزیزم ؟ چی بخورم تو این دو هفته؟

من 34 سالمه 

چهارماه پیش روزی دو تا فمارا تا پنج روز خوردم پنج تا فولیکول داشتم ماه بعدش هم خوردم دیگه سونو نرفتم یک ماه استراحت دادم این ماه دوباره فمارا خوردم ولی هیچ علایمی از تخمک گذاری نداشتم پریودمم عقف افتاده که فکر می کنم یا کیست شدن یا ازاد نشدن 

با این تفاسیر کار درستی این ماه پانکچر کنم یا یه ماه استراحت کنم بهتره