2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام زينب جون خوبي؟ پسرت خوبه؟  عزيزم پريناتال با فمبيون فرق داره؟ من پريناتال ميخورم ميتونم ب ...

سمانه جون خوبی عزیزم..نی نی خوبه..امروز تو فکرت بودم ک مدتها پیدات نیس؟.چه خوب ک پیام دادی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره عزیزم پریود بعدی انشالله میرم و دوباره درمانو شروع می کنم ۹ سال ازدواج کردم ۸ سال که مثلا اقدامی ...

اشکالی نداره عزیزم حالا الان که دیگه بچه میخواید پیگیر باشید آن شالله بزودی نتیجه میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم چون شما علت ناشناخته هست حتما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام بده  و prp بله خیلی برای ...

عزیزم   آزمایش  ایمنی  و انعقادی  دادم  مشکلی  نبوده مرسی  از توضیحات عزیزم  توکل  به خدا امیدوارم  تو لانه  گزینی  تاثیر  داشته  باشه  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
مرسی تارا جونم آره من انگاری می خواستم تلافیه این ۸ سال رو سر این آی یو آی دربیارم نمی دونم چرا انقد ...

اتفاقا فکر خوبیه عزیزم گاهی تغییرات کوچیک انرژیهای مثبت قوی با خودشون میارند 

به این داستان iui هم بعنوان تمرین واسه گام بلند بعدی نگاه کن عزیزم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
همیشه با پستات کلی حس خوب بهم میدی لی لا عزیزم الانم که خوندم ناخواگاه احساساتی شدم اشکام ریخت اما ب ...

واقعا باهات موافقم لی لا از اون خانم مهربون هاست، چون کلا با نوشته هاش و حرفهاش همچین حسی به آدم میده، انقدر مهربونه که خدا یه دفعه یه سه قلو میده بهش اخلاقش عوضش شه از دستشون  

عزيزم من پيش دكتر ذوالقدري ميرم ٢٦ سالمه تهرانم والا يكبار پانكچر شدم پيشش همون يكبارم انتقال كه ...

امید به خدا. سنت خیلی خوبه. انشالله مثبت میشی. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
همیشه با پستات کلی حس خوب بهم میدی لی لا عزیزم الانم که خوندم ناخواگاه احساساتی شدم اشکام ریخت اما ب ...

قربونت عزیز دلم. برات از ته دل یه حال خوب و ناب آرزو میکنم و مرغ های آمین رو صدا میزنم برای اجابتش.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم درست میگی خیلی اشتباه کردم آخه وقتی لاپاراوهیسترو شدم دکترم گفت حالا که بررسی شدی و خوبی س ...

عزیزم دیگه به گذشته فکر نکن،حتما اون موقع اونجوری صلاح دیدی.به هر حال آدم امیدواره که از پروسه میکرو دور شه و طبیعی باردار شه.هممون مثل همیم عزیزم. اما میکرو هم غولی نیست که نشه شاخش رو شکست. اونقدر هم سخت و پردرسر نیست عزیزم.هرچند تا تایم میکرو شایدم طبیعی باردار شدی 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

برام دعا کنید تا بتا بالابره .باز سه شنبه دوباره میرم ازمایش امروز حواسم نبود پله های خونه رو تند پایین رفتم طبقه اول هستیم یادم رفت از اسانسور برم الان همش میترسم جنینم کاریش شده باشه😔😔😔😔

آخه من ۱۰۰۰بودم روز ۱۴ دکتر گفت ۳قلو نشه  دیدم مال شما بالاتره

1000زیاذ نیس. من دخترخالم هزار بود یه دونه هم بود. سونو دادین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)