2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
انشالله نتیجه می گیری اینبار عزیزم الان چنتا دیگه جنین داری که می خوای انتقال بدی انشالله؟

عزيزم كلا پنج تا تخمك داشتم كه دوتا جنين شد

ديگه ندارم

بايد از اول دست به كار بشم😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم كلا پنج تا تخمك داشتم كه دوتا جنين شد ديگه ندارم بايد از اول دست به كار بشم😐😐😐😐😐😐

آخ ببخشید من بد متوجه شدم ،سنت که خیلی کمه دکتر نگفت چرا فقد ۵ تا تخمک ؟

مرسی تارا جونم آره من انگاری می خواستم تلافیه این ۸ سال رو سر این آی یو آی دربیارم نمی دونم چرا انقد ...

عزیزم دیدم انگار ازمایشت منفی شده...غصه نخوریا گلم ..ب گفته دوستان ای یو ای عین اقدام.عادی میمونه..اینهمه سال اقدام کردی اینم.روش بیخیالش...انشاءالله ک پروسه میکرو شروع کنی و نتیجه بگیری

ولی اون تخت عوض کردنو خوب اومدیا😂😂😂شایدم خداخواست و قبل میکرو تخت جدید معجزه کرد 😜😜😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم دیدم انگار ازمایشت منفی شده...غصه نخوریا گلم ..ب گفته دوستان ای یو ای عین اقدام.عادی میمونه..ا ...

وااای نفسی جون قربونت برم تواوج ناراحتی با صدای بلند خندیدم برای معجزه ی تخت😂😂😂خدا از زبونت بشنوه من که به فال نیک میگیرم این حرفتو انشالله خدا فرشته کوچولوتو برات حفظ کنه عزیزم یه عالمه بوووس برای فرشتت😍

چقدر خوبه كه چيزي به بغل كردن بچه ات نمونده خداحفظش كنه برات

قربونت عزیزم...انشاءالله روزی میرسه ک.تیکر خودت ب همینجامیرسه ودلت از ذوق ضعف میره😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام زينب جون خوبي؟ پسرت خوبه؟  عزيزم پريناتال با فمبيون فرق داره؟ من پريناتال ميخورم ميتونم ب ...

عزيزم من توي بارداري قبليم به جاي پريناتال فميبيون ٢ ميخوردم فرقي نداره ، دكتر من چون خودم وزن اضافه نكرده بودم فميبيون رو گفته بود روزي ٢ تا بخورم ولي پريناتال رو همون روزي يكي ميخوردم ، نگران وزن جنين نباش هفته هاي آخر گوشت آب پز و بستني بخور .

وااای نفسی جون قربونت برم تواوج ناراحتی با صدای بلند خندیدم برای معجزه ی تخت😂😂😂خدا از زبونت بشنوه ...

خداروشکر ک.خندیدی...اره بخند گلم..مطمین.باشین همتون طعم شیرین مادری رو میچشین...اون روز دور نیست عزیزم🌸🌸