2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
نه منظورم انتقال نبود منظورم همون تخمک کشی بودش که احتمال هايپر شدن هست،،،  آخه فکر کنم شما فقط ...

اهاا فک کردم انتقالم هایپر میشن اخه من اذیت شدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوال😁 من هفته ۱۶ و دو روز هستم خیلی دلم میخاد حرکات جنین رو حس کنم. بعد هی به خود ...

سلام هومت جان خوبي ني نيت خوبه 

واقعا حسش كردي😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم نمیدونم شما رویان بودی یا نه ولی ما که رویان بودیم خودشون جنین ها را بسته بندی کرده بودن و هیچ ...

عزيزم شما هموز انتقال ندادين؟ ميتونم بپرسم با كدوم دكتر بودين؟ راستش منم ميخوام برم رويان در حال تصميم گيري هستم

...
محیا جان اگر واقعا تخمدان ها به کوتر نیاز داشته باشن حتما بعدش خیلی شرایط بهتر میشه  فقط باید ...

مشكل اينجاست كه نميدونم از كجا بفهمم واقعا نياز داره؟😔 راهي هست؟ اگر دخيره بالا داشتم خب ريسك ميكردم ولي الان شك دارم،  نميدونم چه جوري تصميم بگيرم ديوونه ميشم

...
سلام چطورید مامانای حال و اینده😍....چه خبرا این چند روز در نبود من نفسی خانم در چه حالی زایمان کی ...

سلام.مریم.جون.ِ.من دیگه شمارش معکوس شروع شده😍چیزی نمونده ب امید خدا

زین هم.همچنان پسرش بستریه..دعا کنید زودتر خوب بشه و ببرتش خونه🙏

خودت در چ حالی..کی سیکل جدید شروع میکتی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان من الان ١٦هفته و دو روزم تيكرم درسته ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم گلم به امید خدا روزی شما. روزی که شرو کردم به ال دی خوردن اون ویزیت رو رفتم با دکتر طرازی. بر ...

عزیزم ‌مبارک  باشه  تبریک  میگم ‌منم  بار سوم  اردیبهشت  ماه  میخوام  prpکنم  و رویان  میرم  البته  دکتر  مطب تهرانی نژاد  تو ولیعصر  میخوام درخواست prpکنم از دکترم 

گفتم  تجربه ات  برام  بگی ممنون  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام دوستان شبتون بخیر .بعد از اینکه جواب آزمایشم منفی شد دو روز بعداز قطع داروها پری شدم و الان منت ...

معمولا  پری ۳ باید  دوباره  اقدام  کنی 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊