2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
شما تقویتی نخوردین قبل انتقال؟ 

من جنین فریز انتقال دادم

واسه پانکچر اوبوست داشتم اوبوست تقویت کننده تخنکه قبل انتقالم به دکترم گفتم که دارم و اگه لازمه مصرف کنم گفت تو انتقال تاثیری نداره

واسه انتقال فولیک آ اس آ

دی3 و ب کپملکس و کیوتن 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم عزیزم 

عزيزم خيلي خيلي تبريك ميگم انشاالله اين دوران رو به سلامت بگذروني 🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم طول سرویکست چند بود ؟ تو چند هفته؟ دکترت نظرش در مورد سرکلاژ چیه؟

تو ١٣هفته ٣٥ بودم 

وقتي دكترم ديد گفت نيازي نداري خود دكتر پيري كه سونوگرافي كرد اونم گفت نيازي نداري 

براي شما چند بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قطعا عاقل بودی، عاقل تر شدی پیر چیه ما همه 24 سال و اندی هستیم😊😊😊😊

آفرین زینبی دیدت عالیع منم ۲۷سال۸سالمه،😁😁😁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزيزم خيلي خيلي تبريك ميگم انشاالله اين دوران رو به سلامت بگذروني 🌹🌹🌹

ممنون عزیزم همچنین برای شما. شما سونو ساک حاملگی رفتین؟ آخه تماس گرفتم با دکترم گفتش اوایل هفته آینده بعد از آز دوم برو سونو. اگه نرم بمونم تا سونو قلب چی؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من جنین فریز انتقال دادم واسه پانکچر اوبوست داشتم اوبوست تقویت کننده تخنکه قبل انتقالم به دکترم گفت ...

آره منم واسه پانچکر. من فکر میکنم چندتا کار قبل انتقال انجام دادم اونا هم تاثیر داشتن. اول اینکه از روز پانچکر تا روز انتقال میوه آناناس خوردم. از زینبی یاد گرفتم. بعد اینکه روز انتقال کیسه آب گرم گذاشتم رو رحمم از خونه تا کلینیک... بعد اینکه از قبل خواسته بودم انتقالم با سونو باشه... و دو روز قبل انتقال پی آر پی انجام دادم. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنون عزیزم همچنین برای شما. شما سونو ساک حاملگی رفتین؟ آخه تماس گرفتم با دکترم گفتش اوایل هفته آیند ...

نه عزيزم من نرفتم دكتر گفت الكي فقط استرس ميگيري 

من تو هفته ٦ رفتم سونو كه خداروشكر قلبشون رو ديد 

باز ببين نظر دكترت چيه 

خیلی ممنون مزین جون از پاسخگویی جامع و کاملت 😘😘😘 منم یک هفته از انتقالم می گذره  ان شاءالله ...

انشالله مهلای گل خودتم یه بتای تپل مپل داشته باشی الهی آمین👻😁

خیلی سخته  منکه  چندماهه تو اقدامم حالا درکشون میکنم نابارورارو

ایشالله زود به زود باردار بشی ،هرگز به این دوران سخت ما نرسی

ایشالله زود به زود باردار بشی ،هرگز به این دوران سخت ما نرسی

یه چیزی هم هست که دیگران درک نمیکنن  هی میگن بابا تا یکسال وقت داری    واسه ما هرماهش گریه و افسردگیه خیلی سخته بخای تا یکسال صبرکنی بعد حالا تازه بری دکتر دوباره شش هفت ماه زمان میبره درمانش

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
اره ننه این استرسای بارداری واسه ماها تمومی نداره که..تا اخر باهامونه ..توکل ب خدا  عزیزم حرفا ...

۲۷هفته هستم گلم ،،اره واقعا این نگرانیها تمومی نداره !

راستی گلم پروستروژنم داشتی ؟اصلا کمکی به بالا رفتن جفت میکنه ؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸