2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
انشالله به سلامتی ۱۸ هفته میشید?

فكر كنم تقريبا ١٨ هفته و ٥ روز ميشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نوشته حدودا نیمی از ساک بارداری  سونوی قبلی واژینال هفته ی پیش نوشته ۹ در ۲۳ میلی متر ۳۰ درصد ...

انشالله که رفع میشه فقط استراحت مطلق باش بهترین راهش آینه به دکترت زنگ بزنی. منم زیاد تجربه ندارم انشالله که با استراحت رفع میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس منم همين كارو ميكنم واسم دعا كن عزيزم ديگه لك و خون نبينم خيلي استرس ميكشم  ايشالا بره بالا ...

لیانا توام هماتوم داشتی چقدر بود به من امروز گفتن ۱۲ سی سی حدود ۵۰ درصد دارم از نگرانی میمیرم خونریزیم لکم قطع شده بود دوباره بعد از سونو لک دیدم به جز اون طول سریکسم ۲۵ بود😭

خدایا...شکرت😍
بچه ها مشکلم کم نبود اضافه هم شد 😭🔴🔴🔴😭😭😭😭😭😭😭😭 هماتوم سر جاش بود شایدم بزرگتر شده ۱۲ سی ...

عزيزم ناراحت نباش خب شما بايد سريع سركلاژ بشي به دكترت نگفتي 

دراز بكش اصلا نشين آمپولم بگو بيان خونه بزنن فقط خواستي اروم برو دستشويي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
پس منم همين كارو ميكنم واسم دعا كن عزيزم ديگه لك و خون نبينم خيلي استرس ميكشم  ايشالا بره بالا ...

قربونت عزیزم😚اره وای چقد منتظر این روزا  بودم.الان هم.اشتیاق بغل کردنش دارم ک خیالم راحت شه هم دلم نمیاد تموم بشه.

تو هم نگران نباش انشاءالله همه چی ب خیر وخوشی پیش میره ..هر چی بری جلوتر شرایطت بهترمیشه واسترست کمتر .وخیالت راحت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شماره دکتررو که ندارم مامارو دارم اونم درست حسابی جواب نمیده

مطب نداره? یا ماما مگه پیش دکترت نیس? واسه من که ماما پیش دکترم هست تو مطب هر چی میگیم به دکتر انتقال میده

بچه ها مشکلم کم نبود اضافه هم شد 😭🔴🔴🔴😭😭😭😭😭😭😭😭 هماتوم سر جاش بود شایدم بزرگتر شده ۱۲ سی ...

عزیزم فقط زود با دکترت تماس بگیر باید سرکلاژ شی اورژانسی نگران نباش

سرکلاژ خطر سقط و رفع میکنه⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
لیانا توام هماتوم داشتی چقدر بود به من امروز گفتن ۱۲ سی سی حدود ۵۰ درصد دارم از نگرانی میمیرم خونریز ...

عزيزم واسه من خيلي بزرگ بود ٤٣در ٢٠ 

تو روخدا گريه نكن آروم باش عزيزم طول سيروكس خيلي كم شده 

اون لك هم واسه سونو واژينال ١٢كه جيزي نيست 

عزيزم ناراحت نباش خب شما بايد سريع سركلاژ بشي به دكترت نگفتي  دراز بكش اصلا نشين آمپولم بگو بي ...

استراحت میکنم بنظرت با هماتوم سر کلاژم میکنن آمپولمو خونه میزنم دیگه نمیدونم چیکار کنم به دکترم دسترسی ندارم میترسم برم با ماشین تهران بدتر بشم 

خدایا...شکرت😍
شماره دکتررو که ندارم مامارو دارم اونم درست حسابی جواب نمیده

زنگ بزن بگومن اورژانسي بايد سركلاژ بشم 

لیانا توام هماتوم داشتی چقدر بود به من امروز گفتن ۱۲ سی سی حدود ۵۰ درصد دارم از نگرانی میمیرم خونریز ...

عزیزم.اینقدر استرس ب خودت نده.من تا هفته12هم خونریزی داشتم و خداروشکر چیزی نشد فعلا فقط استراحت مطلق باش با دکترت تماس بگیراحتمالا باید سرکلاژبشی دبگه بخاطر سرویکست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم واسه من خيلي بزرگ بود ٤٣در ٢٠  تو روخدا گريه نكن آروم باش عزيزم طول سيروكس خيلي كم شده&n ...

من از این میترسم نوشته حدودا ۵۰ درصد ساک رو گرفته سونو شکمی دادم هفته ی پیش واژینال بود گفت سی درصد

خدایا...شکرت😍