2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
عزیزم فعلا شما به چیز دیگه ایی فکر نکن خدا همسرت رو نگه داره برات، قدرشو بدون  یه مدت بذار بگ ...

ممنونم ازت عزیزم 

ممنونم از همه دوستان ک لطف داشتن بهم و با صحبت هاشون ارومم کردن 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام دوستان  جواب ازمایش اومد  همچنان بتا اومده پایین  تمام شد همه چی  عمر خ ...

عزیزم دلم شکست ولی نامید نباش خدا جواب گریه هاتو با یه شادی بده از ته دل  خوشحال بشی خدا بزرگه همدرد عزیز

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينب اهدايي ميتونه عوارضي داشته باشه؟ خطرناكه واسه خود ادم؟ يعني چون تخمك از خود شخص نيس ممكنه بدن ق ...

من نميدونم محيا جون ولي حتما يبار برو ويزيت زرناني هرچي سوال داري بپرس با حوصله جواب ميده خيلي نكات برات روشن ميشه اينقدرم نگو اهدايي وگرنه ميرم ماهيتانه آنا جون رو قرض ميگيم ميدم زينب جون بهت بفهمونه كه با اين ذخيره نبايد اهدايي فكر كني دختر 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خیلی خوب توضیح دادی تاراجون شما هم دیگه واسه خودت داری ی پا خانوم دکتر میشیا😉😅

نه عزيزم خانم دكتر فقط زينب جون خدا بهش توان بيشتر بده اينجا بچه هارو راهنمايي ميكنه 

من چون دكتراي مختلفي رو رفتم ديدم واسه  سبك سنگين كردن بالاخره از هر كدوم يك چيزي شنيدم تجربيات دوستان توي اين تاپيك هم واقعا عاليه خيلي كمك ميكنه به هممون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم ازت عزیزم  ممنونم از همه دوستان ک لطف داشتن بهم و با صحبت هاشون ارومم کردن

فقط میگم خیلی دردناکه افت بتا 😢😢😢...باید چند روز زمان بدی به خودت تا اروم بشی.... انشاله با ارامش در کنار همسرت ادامه میدی تا مثبت شدنت😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
پورمطرود گفت دخيره دقيق اصلا ب amh نيس كه اونچه كه طي لاپارا با دو چشم ديده ميشه حقيقت ماجراست، گفت ...

والا اگر ذخیره این همه خطا داشت هیچ وقت این همه بهش استناد نمیشد

اما عفونت باید درمان بشه، منم همسرم عفونت دا‌شت اول درمان کرد بعد وارد سیکل شدیم

در مورد این آزمایش و کیت هم از آقای خادم تو رویان زنگ بزن بپرس یا حضوری برو پیشش خیلی مرد خوبیه، ما هم سر کیت آنتی اسپرم آنتی بادی با ایشون آشنا شدیم، راهنماییت میکنه

23562426
آقای خادم رویان، 

عزیزم جنین شناسی هم خانم لیلی کریمیان اگر سوالی داشته باشی فکر کنم حضوری بری جواب بده، اونم خیلی خانم خوب و با سوادی هست، فقط شماره ازش ندارم و نمیدونم چه روزهایی هست

سلام عزیزم خوشحالم حال نی نی خوب بوده آره واقعا گرونه نیکان ولی خوب چون بارداری و درد داشتی میترسید ...

اخه رزیدنت نبود پزشک اولیم  دکتر سهیلااکبری ابیانه . اما نمیدونم واقعا نمیدونست عفونت ادراری تو کشت نشون داده میشه .اینهمه سونو و آز و داستان تا ده شب اونجا بودم اخرش گفتن باید ازمایش کشت ادرار بدی و ی جواب درست بهم ندادن بحث هزینش نبود واقعا .بحثم بی اهمیتی مریض هاست .انگار موش ازمایشگاهی پزشکا شدیم 😏

ببخشیددوستم ازمایش که قبل ای وی اف میدیم شامل این هورمونهاهم میشه.چون من قبل ای وی اف کامل چکاپ شدم

آره گلم، موارد رو تو یک پست طولانی نوشتم 

من دیگه خیلی وسواسی موردهای بیشتری رو بررسی کردم، روز دوم پری آز دادم