2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

دوستان گلم که منفی شدید بسیار متاسف شدم و وقتی روژان جان هم منفی شد بسیار ناراحت شدم و حتی نمیتونستم پیام دلداری بدم چون تا ناراحت میشم میرم تو لاک خودم، خیلی خوشحال شدم وقتی دوستمون(اووف) مثبت شد ولی متاسفانه....

به نظرم تا جایی که یادم هست 5 تا انتقالی تقریبا همزمان تو گروه داشتیم که 2 نفر مثبت شد(اووف، سارا) که امیدوارم معجزه بشه و بتای اووف هم بالا بره به جای پایین اومدن و بقیه دوستان خدا به جای اینکه بهشون صبر بده یه نی نی سالم بده

بعضیا نمیدونم از نفهمی هست یا از ذات بدی که دارن فقط موقع زخم نمک میپاشن روی زخم  چاره ایی نیس ...

عزيزم خدا صبرت بده ولي خيلي كار اشتباهي كردي ديگرانو خبر كردي مخصوصا خانواده همسرتو

دفعه بعد حتما قانون 12 هفته رو رعايت كن و هيچكس جز خودت و همسرت تا 12 هفته خبردار نشه 

من دفعه قبل فقط به مامانمو خواهرم گفتم اونم چون ميومدن كارامو انجام ميدادن ناچار شدم ولي پشيمون شدم كه به همونام گفتم چون مامانم به بابام گفته بود بابامم به برادرم اونم به خانم و بچه هاش! دقيقا همون روز كه خانم برادرم زنگ زد تبريك گفت فرداش رفتم سونو دنيا رو سرم خراب شد. اتفاقا ارتباطم با خانم برادرم خيلي خوبه ولي خب بعضيا انرژيشون با ما شايد سازگار نباشه و كافيه طرف يبار تو دلش حتي بگه چقدر زود شد؟ چه شانسي داره! يا مقايسه كنه با يكي از عزيزان خودش كه مشكل ناباروري داره و سالهاست حل نشده و حسرت بخوره.... 

من به چشم خيلي اعتقاد نداشتم ولي سر اين داستان سقطم واقعا فهميدم بعضي توصيه هاي قديميا از روي تجربه بوده و بايد رعايت كرد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من امروز روز سوم انتقالمه،دو سه بار از صبح لک و ترشح دیدم نگران شدم مشکل داره یا نه؟

نه عزیزم تا چند روز اول لک و ترش اشکال نداره از انتقال هست، ولی اگر ادامه دار باشه یا بیشتر بشه با مرکز تماس بگیر

تو نت بزن اگه ضرر داشته باشه میگه ضررش چیه؟ ولی من همه چیز میخورم😁

آخه خيلي هوس كردم پس منم ميخورم😁 

ولش كن نگاه نميكنم اينجوري چيزي باشه اعصابم خورد ميشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها من امروز روز سوم انتقالمه،دو سه بار از صبح لک و ترشح دیدم نگران شدم مشکل داره یا نه؟

سلام عزیزم نگران نباش  ،  فقط با خودشون در تماس باش که اگه هر موقع لازم دیدن شیاف یا آمپول اضافه کنند

آخه خيلي هوس كردم پس منم ميخورم😁  ولش كن نگاه نميكنم اينجوري چيزي باشه اعصابم خورد ميشه

لیاناجون منم شنیدم کرفس جزو ممنوعات بارداریه ..منم عاشقشم 😋😋😋ولی اصلا نخوردم...حالا نمدونم در حد یکم برا هوس خوردن چطور باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخه خيلي هوس كردم پس منم ميخورم😁  ولش كن نگاه نميكنم اينجوري چيزي باشه اعصابم خورد ميشه

به مقدار کم اشکال نداره ولی زیادش میگن خوب نیست 

من اولین چیزی که شنیدم کمتر باید خورد خورشت کرفس بود ☺

درسته  همسرمم هم همینو گفت  ولی واقعا فعلا هیچ جون و توانی برام نمونه که برم برای بار دو ...

واقعا دلم گرفت عزیزم 

اگر میتونی ی سفر کوتاه دونفره برو خیلی برات خوبه

حس و حالت عوض میشه 

فقط خواهشا ایندفعه رفتی دنبال کارهای سیکلت بهیچکس بهیچکس نگو عزيزم فامیل نه فامیل خودت نه همسرت 

مادر من مثل مادر خودت سالها چشم انتظار دیدن بچه من بود خدا شاهده  بعد از مثبت شدن هم هر روز با خودم می‌جنگیدم ک بهش بگم یا نه 

ولی از ترس هزار اتفاق غیرقابل پیش بینی توی این مسیر روی دلم پا گذاشتم و نگفتم تا حداقل دوماه 

ی روزی ک رفته بودم دیدنش شروع کرد ب گریه ک من دیگه عمرمو کردم کاش حداقل بچه ترو میدیدم و میرفتم 

(بخدا الان ک دارم می نویسم چشمام حسابی بارونیه) "

منو میگی جیگرم کباب شد 

سریع برگه سونوگرافی ک از مطب تو کیفم بود رو درآوردم نشونش دادم و چقدر با هم گریه کردیم اشک خوشحالی بود البته 

اینارو گفتم بدونی دفعه بعد فقط خودتو همسرت تو جریان باشید و بس 

فامیل همسرم  هم بعدا متوجه شدن شاید خیلی بعد