2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم امیدوارم خدا یه جوری دلتو شاد کنه به این روزات بخندی،اصلا یادت بره سختیارو خدا بزرگه خیلی سخته ...

عزیزم امیدوارم همین دعایی که برای روژان جون کردی در حق خودتم به زودی مستجاب شه. آدمای عادی اگه بگن که باز آدم میگه ولش کن. من که دکتر احمدیان خامنه چنان مسخره ام کرد و دستم انداخت که بیا و ببین.من ۱۱ ساله ازدواج کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله ایندفعه نتیجه بگیری غزل جون و مامان شی عزیزم❤❤❤ منم دفعه چهارم انتقالمه

ممنونم عزیزم ، ان شاالله که شما هم اینبار مامان میشی اونم مامان یه دو قلو دوست داشتنی 😍امروز روز چندم انتقالتونه ؟

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
ممنون  عزیزم  باید  قوی  باشم  حتما  من تلاش  میکنم  بلاخره ...

روژان جون خوشحالم که اینطوره که میگی. به نظرم مدل خواستنت رو از خدا تغییر بده. گله نکن ازش، پیش پیش سپاسگزارش باش که این دوتا جوجه تبدیل میشن به دوتا نی نی ناز

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دور از جونت عزیزم.روز12 آی یو آی و 8روز مونده ب پری رو چه حسابی آز دادی😐...ببین فقط خودتو الکی نارا ...

قربونت برم نفسی جون آره بخدا بی عقلی کردم کاش به حرف شماها گوش داده بودم اما بازم توکل بخدا زنگ زدم مرکز هم حرف شمارو گفتن که صبر کنم حداقل تا پریودی بعد آزمایش بدم دیگه امید بخدا انشالله با دعاهای شما خداهم به ما منتظرا نگاهی کنه التماس دعای خیلیی خیلیی زیاد عزیزم💋❤

عزیزم همش فکر میکردم سن و سالت کمتر از اینه مثلا 26😍😍😍😍😉😉😉😉 

ممنوون زينب جون كاش ٢٦بودم 🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷