2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم خطرناک نیس خدا بخواد هیچی نمیشه حتی اگه طناب بزنی الکی استرس نگیر😄ولی خب آخه حداقل ۳ روز ا ...

اخه مامانمم حوصلش نمیگیره زیاد بمونه

بر همین من میرم خونشون

راستی من دستشویی معمولی استفاده میکنم

حتما باید توالت فرنگی استفاده کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط نمیدونم چجوری استفاده کنم قبل غذا یا بعدش به منم دادن ولی استفادش نکردم

بعد از غذا چندقاشق بخور پشت سرش دولیوان آب بخور

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام خواهرا، امروز انتقال دادم بالاخره 🥰🥰🥰 زینب مهربونم بالاخره انجامش دادم یه خانمی اومد یه میل ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 

واقعا باورش سخته ولی خواست خدا که بخواد اجرا بشه، هر جور شده میشه

بهمن آره بلاست بود ۳تا  ایشالا که نتیجه مثبت بگیریم همه🙏🌹

نارسیس جان تبریک میگم بهت انشاالله بسلامتی بغلش بگیری

منم بیمارستان بهمن انتقال دارم 

لطف میکنی بگی دکترت کیه؟و مثانه پر رفتی آیا؟

استراحتت چجوری بود؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

من با خوردن قرص ال دی به شدت کیست های آندومتریوزم درد گرفتن زیر شکمم و مثانه م به شدت درد گرفته و سفت سفت شده!!!! اصلا نمیدونم چرا دکتر این دارو رو یک ماه قبل از سیکل 15 روزه تخمک کشی بهم داده؟؟!!! کسی بوده مثل من؟

ممنون عزیزم. الان از آنومالی میام. خدا رو شکر دو تا پسرای ما خوبن. فقط جفت هام یکیش لولایینگ است و ...

الهی شکر مرجان عزیزم

ان شاالله تا آخرش هم عالی پیش بره😍😍😍😍

هیچی دیگه خواهر بیشتر باید بخوابی و استراحت باشی

سلام خواهرا، امروز انتقال دادم بالاخره 🥰🥰🥰 زینب مهربونم بالاخره انجامش دادم یه خانمی اومد یه میل ...

بسلامتی مونا جووون انشاالله که دوقلو دار شی عزیزم

ساعت چند انتقال دادی؟دکتر نصر بموقع اومد؟مثانتو خیلی پر کردی؟درد که نداشت اسپکلوم؟😁

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
ببخشید من تی اس اچم، 3،15 هستش، به دکترم گفتم گفت لازم به خوردن قرص نیست و به محض مثبت ‌‌‌شدن ق ...

عزیزم تو لانه گزینی که نه، برای جنین اثر داره

واقعا چه قدر نظرات متفاوته 

حالا واسه من تاکید زیاد داشتن باید زیر 2 بیاد

از متخصص غدد هم پرسیدی؟ 

چون منم 1.98 بود قبل بارداری ولی روزی یه نصف قرص داشتم تا الان، فکر کنم شما هم شروع کنی بهتره، میگن برای باهوش شدن بچه هم خیلی خوبه زیر 2 باشه

سلام عزیزم،  ضخامت اندومتر بین چه عددهایی باشه جنین انتقال میدن؟  امروز رفتن سونو روز ۱۱، ...

سلام عزیزم اصلا ااااااااااااااا جای نگرانی نیست، منم سونو قبل پانکچر تو سونو فولی 22 داشتم، فولی 10 هم داشتم 

منظورم اینه همه جور بود ولی آخرش 18 تا تخمک بالغ و رسیده نتیجه بود، خودم فکر میکردم فقط 5_6 تا تخمک باشه ولی با تصوراتم فرق داشت نتیجه

@زینبی_بابا   خوبی عزیز من برام ی سوال پیش اومده  ببین تو پروسه انتقال دکترا از ...

ببین گلم مواد ضد رادیکال آزاد که فقط کارش تقویت سیستم ایمنی نیست

جلوی اون مواد مضر رو میگیرن

ولی پرد یه سری جاهای دیگه میره و سرکوب ایمنی بوجود میاره

حالا چرا مکمل که سرشار از آنتی اکسیدان هست میخوریم، چون اکسیدان ها سم حساب میشن و تو تقسیم سلولی اختلال بوجود میارم، پس در درجه اول با تغذیه و در اولویت و درجه دوم با مکمل مواد غذایی مورد نیاز برای تقسیم سلولی رو فراهم میکنیم و مواد زائد رو یا دفع میکنیم یا از بین میبریم

برای همین مصرف آب زیاد و میوه و سبزی تازه خیلی سفارش میشه و در درجه بعدی مکمل ها

سلام عزیزم اصلا ااااااااااااااا جای نگرانی نیست، منم سونو قبل پانکچر تو سونو فولی 22 داشتم، فولی 10 ...

ممنونم عزیزت از دلگرمیت ، ضخامت مناسب چند باشه انتقال میدن؟؟؟ ؟؟ ضخامت روز 8 پری چهار نیم بود و الان روز 11 پری هشت نیم !!!!!! یعنی اولین بار بود که تو این زمان ضخامت حدود هشت داشتم چون همیشه ضخامت من پایین بود و بهم استرادیول میدادن ولی الان بدون استرادیول و با همین امپول های مخصوص میکرو ضخامتم رفته بالا ،