2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
خانوما میتونین به من کنین لطفا من ۵ شنبه پانکچر شدم دو شب خیلی درد داشتم  الان دردم کمتر شده ...

سلام عزیزم درد و نفخ  تو پانکچر طبیعیه ، اگه خودشون صلاح بدونن فریز میکنن ، چون هایپر نشدی مشکلی  برای انتقال نداری شما  پیشنهاد  فریز نده ممکنه بعضی جنین ها از فریز در نیان 

سلام عزیزم درد و نفخ  تو پانکچر طبیعیه ، اگه خودشون صلاح بدونن فریز میکنن ، چون هایپر نشدی مشکل ...

ممنون عزیزم که جواب دادی 

اخه دکتر منو خیلی ترسوند میگه اگه درد داشته باشی و انتقال بدی موادی تو بدن ترشح میشه که احتمال سقطو بالا میبره 

امروز که سونوم کرد خیلی درد داشتم تا یه ساعت پیش

دمنوش خوردمو با روغن سیاه دانه ماساژ دادم بهتر شدم

لطفا برام دعا کنین 

بازم مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم که جواب دادی  اخه دکتر منو خیلی ترسوند میگه اگه درد داشته باشی و انتقال بدی موادی ...

ان شاءالله به سلامتی مامان شی عزیزم 😘😘😘 شما هم برای من دعا کنید روز سوم انتقالمه☺

ان شاءالله به سلامتی مامان شی عزیزم 😘😘😘 شما هم برای من دعا کنید روز سوم انتقالمه☺

حتما عزیزم  

با دلگرمیت استرسم کم شد ممنون

ایشالله در کمال صحت و سلامت نی نیت بیاد تو بغلت  

ممنون عزیزم که جواب دادی  اخه دکتر منو خیلی ترسوند میگه اگه درد داشته باشی و انتقال بدی موادی ...

هایپر شدی؟ 

باکدام دکتر؟

من ۱۱ تا تخمک داشتم اما درد نداشتم.همه چیز برام عادی بود اما خودم دوست داشتم بدنم به روال عادی برگرده بعد انتقال بدم.به خاطر مشکلات خونه عوض کردن فعلا انتقالم را عقب انداختم

هایپر شدی؟  من ۱۱ تا تخمک داشتم اما درد نداشتم.همه چیز برام عادی بود اما خودم دوس داشتم بدنم ب ...

راستش دکتر گفت همه چیت خوبه 

فقط چون درد داشتم گفت انتقال نده 

یکم تخمدانت ورم داره 

دیگه انقد چونه زدم گفت اگه امشب درد نداشتی که هیچ اگه داشتی انتقال نده

من فولیکول زیاد داشتم ولی فقط ۶ تا تخمک

حالا نمیدونم چنتاش جنین بشه 

فردا معلوم میشه 

به منم ۵۰۰ داد گفت روزی ۲ تا ولی اصن نمی تونم سر ساعت بخورم همش قاطی پاتی می خورم

با نهار وشام بخور بین غذا بهتره من ۱۰ساله برای تنبلی تخمدان متفورمین میخورم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

روز ۱۱ انتقال این بیبی چک به نظرتون مثبته؟! دلم طاقت نیاورد تا روز آزمایش

ایشالله که مامان شدی رفت مبارکه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نه فعلا که تو سیکل انتقال نیستم واسه بعدها میخام بدونم به منم گفتن بخاطر غاظت خون ا اس ا رو دایمی ب ...

اهاخوب مشکل نداره عزیزم،بخورمتفورمینتو

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره دقیقا  باید این یبوستو درستش کنم😞

عزیزم شربت بخور. خیلی خوبه واسه یبوست و  دکتر گفت بهم بعذ انتقال هم بخور در بارداری بلامانع هستش. شربت مگنی میلک... خیلی خوبه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام دوستان 

امروز زنگ زدم مطب دکتر 

به دکتر گفتم عدد بتا۲۰۶ هست 

گفت ازمایش تکرار کنید تا ببینیم رشد جنین چطوره 

ازمایش دادم بتا شده بود ۱۵۵

😭😭😭😭😭😭😭

گفت احتمالا رشد جنین متوقف شده 

قراره دوشنبه ازمایش بدم دوباره

دارم میمیرم 

بگید چیکار کنم ؟

راه چاره چیه ؟

یهنی همه چی تمام شد ؟

عمر شادی من فقط دوروز بود ؟ 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋