2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
به نظرت زود آمپول ازادسازی رو زدم اینطوری شد؟ چون اندازه فولیکولهام ۱۶ بودن که گفت همین امروز امپول ...

عزیزم منم نمیدونم چرا برای شما تو این سایز زدن ولی کاش از خود دکترت بپرسی این جوری بیشتر دلت آروم میشه، شرمنده من اطلاع بیشتری ندارم

ولی حالا باز تا شنبه صبر کن شاید تعدادشون هم بیشتر شد

باز هم میگم فقط خدا باید بخواد ذهنت رو درگیر عدد و رقم نکن، حتما مامان میشی 

عزیزم میفهمم چی میگی، لک و خون اعصاب آدمو بهم میزنه اگر آسپرين یا انوکسا داری فکر کنم باید قطع کنی ...

هیچکدوم رو ندارم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدوم رو ندارم.

پس گلم حتما استراحتت رو بیشتر کن باز اگر لک داشتی زنگ بزن نیکان پروژسترون رو بیشتر می کنن

از بابت پاسخ دهی هم خودم چند بار رفتم عالیه، برات دکترت رو هر جور هست پیدا میکنن و میپرسن خیالت راحت

حال نی نی عالیه

عزیزم منم نمیدونم چرا برای شما تو این سایز زدن ولی کاش از خود دکترت بپرسی این جوری بیشتر دلت آروم می ...

ایشالا

خیلی عصبی شدم

راستی تا شنبه چیکار کنم

چیا بخورم؟بر رحمم چیکار کنم،گرمش کنم؟

سلام بچه هام من ۶ و۷ تا فولیکول داشتم،دیروز پانچر شدم ازم ۱۲ تا تخمک کشیدن حالا امروز زنگ زدم گفتن ...

سایز فولیان چند بود؟ روز چند پانکچر شدی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم منم نمیدونم چرا برای شما تو این سایز زدن ولی کاش از خود دکترت بپرسی این جوری بیشتر دلت آروم می ...

کلا باید چند باشه سایزشون که خوب باشه

پس گلم حتما استراحتت رو بیشتر کن باز اگر لک داشتی زنگ بزن نیکان پروژسترون رو بیشتر می کنن از بابت پ ...

ممنونم عزیزم. فعلاً که قطع شده و فقط صبح در حد یک لک بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم خداروشکر بازم سه تا جنین داری دعا کن همینا خیر دار باشن برات، منم پانکچر اولم 23 تا تخمک داشتم ...

مرسی عزیزم برام دعا کن

آخه دیروز که پانچر شدم انقدر درد کشیدم بعد عمل که دیگه اصلا دوست ندارم تجربه کنم اون درد رو

پس گلم حتما استراحتت رو بیشتر کن باز اگر لک داشتی زنگ بزن نیکان پروژسترون رو بیشتر می کنن از بابت پ ...

من که سایز ۱۵ و ۱۶ داشتم تا یکشنبه بزرگتر میشه ؟؟ 

مرسی عزیزم برام دعا کن آخه دیروز که پانچر شدم انقدر درد کشیدم بعد عمل که دیگه اصلا دوست ندارم تجربه ...

چرا مگه درد داره؟شما کجا پانکچر شدی؟

چرا مگه درد داره؟شما کجا پانکچر شدی؟

بیمارستان ارش

وقتی به هوش اومدم خیلی درد داشتم

۴ تا شیاف گذاشتن

یه امپول مسکن گفتم برام زدن

تا شبش درد داشتم

مثل پریودی شدید

از ناحیه کمر و رحم و شکمم خیلی درد میکرد

امروز خوبم

روز دوازده پریودیم که میشد دوشنبه هر شیش تاشم ۱۶ بود اندازشون دیروزم پانچر شدم شنبه هم گفت بیا بر ...

اخهه منم دیروز سونو شدم فولی ۲۰و۱۸و۱۶و چندتا ۱۵و چندتا ۱۴ و چندتا ۱۳ داشتم باز بهم برای دیروز و امروز و فردا آمپول داده فردا شبم آمپول آزاد سازی یکشنبم پانکچر احتمال داره بزرگتر بشه؟ اخه من تعیین جنسیتم 

خدا رو شکر ما هم خوبیم، فقط ناراحت دوستان شدم البته باز خدا رو شکر یه مامان تا حالا داشتیم تو این د ...

سلام دوستان. من شکرخدا مثبت شدم‌ . اون لحظه برا ژوان خیلی دعا کردم ، خیلی ناراحت شدم دیدم منفی شده‌ . خداروشکر بازم جنین داره، انشالله این دفعه میگیره. من دیگه جنین نداشتم. برام دعا کنید، فقط ازمایشم مثبت شده، هنوز دکتر نرفتم و هیج علامتیهم ندارم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بیمارستان ارش وقتی به هوش اومدم خیلی درد داشتم ۴ تا شیاف گذاشتن یه امپول مسکن گفتم برام زدن تا ش ...

دکترت گفت هایپر نشدی که گفت بیای انتقال؟