2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
یک بارانتقال دادم.ولی کیفیتشونا نگفت.عزیزم من دوماه پیش زالوانداختم موهای زایدصورت وسینه وشکم کم شد. ...

عزیزم شما بخاطر غلظت خونت زالو انداختی؟؟؟ 

دکتر خودتون پیشنهاد داد یا دکتر طب سنتی؟؟؟ 

کلا چند دوره باید انداخت؟؟ 

میشه تعداد روز و یا جلسات یک ماه رو بگید 

منم غلظت دارم هم کمر درد 

چون آسپرین معدمو خیلی اذیت میکنه شاید بتونم از زالو درمانی بیشتر کمک بگیرم البته آسپرین رو هم میخورم 

و در آخر اینکه شما تهرانید یا خیر 

اگه آره کدوم مرکز رفتید؟؟ و هزینش چقدر شد؟؟؟ 

ببخشید خیلی سوال کردم ممنون میشم ب همش جواب بدی دوست عزیزم 💖🌺

دخترا سلام...یه سوال داشتم ازتون...بچه ها ویتامین ب6...اسیدفولیک...کیوتن و اسپرین که به من داده...اگر مامان بشم تا کی باید اینارو بخورم؟ من فکر میکنم اینا ضرری واسه جنین نداره بعد انتقالم؟ خصوصا ب6 که هرروز باید بخورم و هفته ایی یه بار بزنم ...اگر میدونین بهم میگین؟ ( من هنوز انتقال نداده فکر چه چیزایی میکنم😁😁😁)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اغلب جنین ها رو سه روزه فریز میکنن و اگر قرار باشه بلاست انتقال بدن میذارن تو محیط کشت دو ...

زینب جان من چند سال پیش ک فرش انتقال دادم سه روز بعدش اولین انتقال انجام شد 

حالاک قرار فریز چند سال پیش رو دوباره انتقال بدم 

مطمنا جنین هام همه سه روزه  هستن دیگه درسته؟؟؟ 

حالا اگه دکترم تشخیص بده ک باید بلاست بشن این جنین های فریزی ذوب میشن و دوباره تو محیط آزمایشگاه می‌مونن تا ب بلاست برسن؟؟؟ 

یا اینکه 

جنین سه روزه ای ک  فریز شده رو دیگه نمیزارن بعد چند سال ک ذوب کردن ب مرحله بلاست برسه و بمحض ذوب انتقال میدن؟؟؟ 

االان من تفاوت این دو رو فقط میخوام بدونم و مطمنا اون چیزی ک دکتر صلاح بدونه انجام میدم. 

دخترا سلام...یه سوال داشتم ازتون...بچه ها ویتامین ب6...اسیدفولیک...کیوتن و اسپرین که به من داده...اگ ...

سلام عزیز 

شما دکترتون کیه  و بار چندم انتقالتون 

ب نظر داروهای خوبی بهتون داده 

دخترا سلام...یه سوال داشتم ازتون...بچه ها ویتامین ب6...اسیدفولیک...کیوتن و اسپرین که به من داده...اگ ...

دوستم ک باردار بود کیوتن رو می‌خورد اما نمیدونم چ مدت

چون ی برگش زیاد اومده داد بمن ک بخورم  

دوستان گلم سلام 

انشاله عزاداری هاتون قبول حق باشه

حلول ماه ربیع الاول رو تبریک میگم 🌷💖🌷

انشاله بحق مولودین این ماه عزیز و پر برکت دوستان انتقالی جوابشون مثبت بشه 🌺🌺🌺😍🌹🌷🌹🌺🌺

دوستای گلم من چند باری که دکتر طب سنتی رفتم بهم گفتن رحمم سرده،من حدود چهل روز تا انتقالم دارم حالا ...

عزیز شما کدوم دکتر سنتی رفتید منم دارم سیاهدونه عسل میخورم ولی اگه بدونم پرولاکتین بالا عامل منفی شدن انتقال میشه دیگه نمی‌خورم فعلا عسل رو تو برنامت بگذار 

سذدیها مثل خیار و گوجه و مخصوصا ترشی های این فصل خیلی برای سردی بدن و رحم بده

دوغ و ماست اینا همه سردیه اصلا نخور 

دوستم ک باردار بود کیوتن رو می‌خورد اما نمیدونم چ مدت چون ی برگش زیاد اومده داد بمن ک بخورم  ...

من کلینیک ابن سینا میرم...دکترم دکتر طاهری هستش...به امید حق بار دوم میخوام انتقال بدم.

خوردن ب6 این همه مشکل ساز نیست؟؟؟؟؟

راستی شما چند سالتونه و برا شما چند تا جنین انتقال دادن؟ منظورم اینه که تعداد جنینی که انتقال میدن ...

من ۳۳ سالمه، ۳ تا جنین بلاست برام انتقال دادن. تعدادی که انتقال میدن بستگی به نظر دکتر و جنین شناس داره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم خیلی ناراحتم برات😔😔😔😔 حتما خوب بررسی کن، حتی بخواه اگه لازمه دوباره آز های هورمونی رو انج ...

یعنی ممکنه بازم هیسترو لازم بشه؟میخواستم اگه بشه زودتر سیکل بعدی شروع بشه که نخورم به زمستون.

خدایا شکرت  

خود دكتر ميگه كه بعد انتقال كدوما را ديگه نخوري، مثلا كيوتن بعد از انتقال نبايد خورد ديگه

...
یعنی ممکنه بازم هیسترو لازم بشه؟میخواستم اگه بشه زودتر سیکل بعدی شروع بشه که نخورم به زمستون.

ن نگران نباش هيسترو دوباره فك نميكنم بخوان فقط پاسخ ب داروهاي تحريك تخمدان متفاوته هر دفعه، ايندفعه سيكلي برات شروع ميكنه كه پاسخ بهتري داشته باشه بدنت، حيف روزهايي ك تو شهرستان هدر داديم خيلي حرص ميخورم بابت تبريز

...